Turvallisuutta jalkojesi alle!

Päivämäärä: 5.11.2015

Kun haluat turvallisuutta lattiamateriaaleihin, Nerostep Oy:llä on ratkaisu siihen. Nerostep Oy suunnittelee ja valmistaa korkealaatuiset ja kestävät PVC-ritilämatot Suomessa ylpeänä Avainlippu-tunnuksen alla.

Yli 20 vuoden kokemuksella Nerostep Oy on luonnut erinomaisen maineen luotettavana ja ammattitaitoisena Suomen johtavana muoviritilämattojen myyntiin ja valmistukseen erikoistuneena yrityksenä.

Tuotteiden kaikki työvaiheet tehdään yrityksen omalla tehtaalla Nurmijärvellä. Näin pystymme valvomaan tuotteidemme laatua koko valmistusprosessin ajan ja vastaamaan monipuolisesti asiakkaidemme erikoisvaatimuksiin tuotannon jokaisessa vaiheessa.

Nerostep Oy:n tuotteet soveltuvat pitoa vaativiin tiloihin koti- ja ammattikäyttöön. Olivat käyttökohteet millaisia tahansa, yritys haluaa taata ennenkaikkea turvallisuutta ja laatua asiakkailleen. Tuotekehityksen aikana otamme aina huomioon asiakkaidemme toiveet ja pyynnöt. Siten voimme valmistaa ritilämattomme mahdollisimman moniin eri kohteisiin.

Nerostepin tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä neljä eri tuotetta: STANDARD, STOP, SAFE-T-GRID ja INTERIOR. Yritys on lanseeraamassa pian uusia tuotteita valikoimassaan.

Lisätietoja www.nerostep.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän