Timberwise yhdisti huippudesignin ja parketit

Timberwise yhdisti huippudesignin ja parketit

Timberwise tunnetaan lattiavalmistajana, mutta nyt parketti taipuu myös seiniin ja huonekaluihin. Uutuustuotteisiin kuuluvat K2 Design Parquet by Harri Koskinen sekä Ville Kokkosen suunnittelema designseinä kuin myös molempien muotoilijoiden kalusteet. Valikoimasta löytyy myös Timberwisen omaa Inhouse-suunnittelua edustava pöytä sekä lattiamallit.

Lanseeratut tuotteet osoittavat, mihin perinteinen lankkuparketti ainutlaatuisella rakenteella voi taipua ja kuinka esimerkiksi lattia-asennuksista jäävää hukkamateriaalia voidaan hyödyntää uudelleen. Tuotekehitystä jatketaan edelleen ja tulevaisuudessa valikoimaa tullaan lisäämään ja vaihtoehtoja kasvattamaan.

Uutuudet ovat nähtävillä Timberwisen Design Projects-sivustolla osoitteessa http://timberwisedesignprojects.fi/. Tuotteita voit tilata kauttamme ottamalla yhteyttä info@timberwise.fi.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...