Tehtäisiinkö fiksuun elinkaariajatteluun pohjautuva ikkunasaneeraus?

Tehtäisiinkö fiksuun elinkaariajatteluun pohjautuva ikkunasaneeraus?

Kiinteistöjohtaminen kohtaa tänä päivänä useita vaatimuksia, kuten kustannustehokkuutta, energiatehokkuutta, ekologisuutta ja kestävää kehitystä. Kovia vaatimuksia varsinkin samassa toteutuksessa mutta niin pitääkin olla. Tämä muuttunut ajattelutapa haastaa perinteiset saneerausmenetelmät, materiaalivalinnat ja rakennustuotteet muutokseen. Jeti-korjausikkuna vastaa tähän haasteeseen ja vie ikkunasaneerauksen aivan uudelle tasolle. Nykyajan vaatimukset, kestävän kehityksen arvot mukaan lukien, eivät ole meille sanahelinää vaan ne ohjaavat toimintaamme.

Jeti-korjausikkunalla saavutetaan vastaavat ominaisuudet kuin uudisikkunalla sillä erotuksella, että vältetään ylikorjaamista, saavutetaan aidosti vesi- ja pölytiivis rakenne sekä tehokkain mahdollinen auringonsuojaus.

Jeti-korjausikkuna ottaa ilolla vastaan syyssateet ja myrskyt. Taakse on jäänyt aika, jolloin sade ja tuulenpaine kerryttivät veden puiteväliin. Jeti-ikkunan viimeiseen yksityiskohtaan asti hiottu kokonaisuus mahdollistaa tämän.

Järkevää elinkaariajattelua, eikö vain?

Tutustu referensseihimme, kuinka olemme onnistuneet: http://www.jeti-ikkuna.fi/index.php/referenssit

Ollaan yhteydessä:

Jeremias Heikkilä
Projektipäällikkö
+358 50 3422899
jeremias.heikkila@jeti-ikkuna.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...