Tehokas eriste korkeita lämmityskustannuksia vastaan

Päivämäärä: 30.9.2022

Erittäin korkeat ja edelleen nousevat sähkön, kaasun ja polttopuiden hinnat tulevat koskettamaan jokaista tulevana talvena. Tehokas tapa alentaa lämmityskustannuksia nyt ja tulevaisuudessa on laadukas eristäminen. Kansainvälinen rakennus- ja talotekniikan messutapahtuma FinnBuild isännöi myös Kingspan Insulation Oy asiantuntijoita, jotka ovat valmiita neuvomaan parhaan mahdollisen eristystavan suhteen. 

Kuten kaikki muut tekniikan alat, myös eristystekniikka kehittyy jatkuvasti. Joka vuosi näemme uusia älypuhelinmalleja, ja niiden uusista ominaisuuksista puhutaan laajasti. Valitettavasti uudet eristystekniikat eivät saa niin paljon huomiota, ja useimmat ihmiset eivät uusi eristystään yhtä usein kuin älypuhelintaan. Mutta se ei tarkoita, etteikö innovaatioita tehtäisi jatkuvasti. Nykypäivän eristystuotteet voivat olla monta kertaa tehokkaampia kuin tuotteet, jotka asennettiin seiniimme vain muutama vuosikymmen sitten. 

Kingspan Insulation on eristetuoteinnovaatioiden eturintamassa ja sen laadukkaimmat tuotteet on mitattu olevan jopa moninkertaisesti tehokkaampia kuin viime vuosina käytetyt eristystuotteet. Tämä tarkoittaa, että nykyisen eristyksen vaihtaminen korkealaatuisempaan moderniin eristykseen voi kaksin- tai kolminkertaistaa kotisi lämmönvarauskyvyn. Tästä investoinnista hyödyt vielä vuosia eteenpäin.  

Jokainen koti tai rakennus on yksilöllinen ja vaatii erilaisia eristysratkaisuja. Tämän vuoksi olet tervetullut vierailemaan 4.-6. lokakuuta FinnBuild messuilla osastollamme 6k70, missä asiantuntijamme ovat valmiina antamaan kaikille neuvoja siitä, miten suojata kotiinsa kunnolla tulevia korkeita lämmityshintoja vastaan. 

Samalla toimimme rakennetun ympäristön CO2-jätteiden pienentämisen puolesta ja olemme aloittaneet yhteistyön Suomen 4H-liiton Taimiteko-toiminnan kanssa ja istutamme heidän avullaan yhden puun jokaista meidän FinnBuild-messukontaktia kohti  - yksi puu pystyy kasvaessaan sitomaan 55 vuoden aikana hiilidioksidia noin 230 kiloa.

Kingspanin julkisivueristys-, saneeraus-, ullakko- ja kattoeristysratkaisujen lisäksi FinnBuild tarjoaa valtavan valikoiman rakennus- ja talotekniikoita, jotka ovat tutustumisen arvoisia. 

Referenssihankkeet Kingspan Insulation Oy

Alfaroc Logistics jakelukeskus

Alfaroc Logistics jakelukeskus

Uudisrakennus | Lahti | Ei tiedossa

Lahdessa sijaitsee yli 10 m:n korkuinen ja lähes 27 000 m2:n kokoinen logisti...

Jätkäsaaren peruskoulu

Jätkäsaaren peruskoulu

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Jätkäsaaren pääkoulu on urbaani koulukohde merenrannalla. Rakennuksessa toimi...

Lapuan lukio

Lapuan lukio

Lapua

Uusi lukiorakennus muodostuu saneeratusta vanhasta osasta sekä lasinivelellä ...

Koulu- ja kulttuurikampus Kaarna

Koulu- ja kulttuurikampus Kaarna

Parkano

Parkanon koulukampus Kaarna on kaksikerroksinen uudisrakennus, jonka suunnitt...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän