Täydellisyyttä vaativaan makuun

Päivämäärä: 31.1.2018

Franke Water Systemsin tulevaisuuteen tähtäävien hanaelementtien jatkuva kehitystyö leimaa kolmella eri hanatekniikalla (hydraulisesti ja elektronisesti itsesulkeutuvat sekä vipusekoittimelliset mallit) varustettujen uusien F3- ja F5-sarjojen kehitystä.

F3-pesuallashanojen viisto, lieriömäinen perusmuoto täydentää mestarillisesti Franken aikaisempien hanojen muotokieltä ja antaa niille entistä modernimman ilmeen. Optimoitu hanan muoto tarjoaa parannettua käyttäjäergonomiaa. Puhdaslinjaisen ja selkeän perusrakenteen ansiosta F3-sarjan hanat ovat erityisen helppoja puhdistaa. F3-sarjan pelkistetyissä, itsesulkeutuvissa elektronisissa hanoissa yhdistyvät toimivuus, kestävyys ja huoltoystävällisyys ahkerassa käytössä olevissa pesu- ja suihkutiloissa.

Veden ja energian säästäminen julkisissa saniteettitiloissa ei ole koskaan ennen näyttänyt näin hyvältä. F5-hanat vakuuttavat tyylikkäällä muotoilullaan ja innovatiivisilla toiminnoillaan. Aktiivinen palovamman vaara on estetty optimaalisesti termostaatilla varustetuissa malleissa.

Yhdistäminen valinnaisena lisävarusteena saatavaan hygieniayksikköön mahdollistaa automaattisen hygieniahuuhtelun ja tarvittaessa hanan määräystenmukaisen termisen desinfioinnin. Kaikkia seinäkiinnityksellä varustettuja F5-seinähanoja käytetään palovammaturvallisesta Safe Touch -kotelosta käsin. Seinään asennettavissa malleissa siirrettävällä kiinnityslaipalla varustettu Franke-Box seinäasennusjärjestelmä takaa parhaat mahdolliset edellytykset rakenteen turvalliseen eristämiseen.

Lue lisää F3 ja F5 hanoista täältä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän