Takkauutuuksia Helolta

Päivämäärä: 28.8.2015

Helon Kastor-tuoteperheeseen kaksi uutta kevyttakkaa – Kastor Adagio ja Kastor Elegia

Kastorin Adagio ja Elegia -kevyttakat ovat upea valinta huoneeseen, jossa tarvitaan tehokasta lämmönlähdettä pienessä koossa ja nostetta sisustukseen. Näyttävät, teräsverhoillut ja isolla lasiluukulla varustetut Kastorin uutuustakat edustavat suomalaista suunnittelua ja tuotantoa alusta loppuun. Takkojen muotoilun taustalla on Vuoden 2014 teollinen muotoilija Kirsi Svärd ED Designilta. Takat on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Helon Riihimäen tehtaalla, 100 vuoden kokemuksella.

Suomalaista tuotekehitystä

Adagion ainutlaatuisesti muotoillussa jalkaosassa säilytät puut helposti ja kauniisti lähellä tulisijaa, ja Elegia on varustettu tukevalla tolppajalalla. Molemmat takat luovuttavat nopeasti ja turvallisesti, puhtaasti palaen, lämpöä jo pienelläkin puumäärällä. Takan suuri lasiluukku luo tunnelmaa laajalle alalle huoneeseen, ja takassa hyvin kiertävä lämmitetty ilma lämmittää huoneen nopeasti. Siro takka sopii niin kotiin, kuin mökillekin sisustuselementiksi ja lämmön lähteeksi, sillä kevyen rakenteensa vuoksi lattiaan ei tarvitse tehdä rakenteellisia muutoksia.

Helon Kastor uutuustakat on suunniteltu, testattu ja tuotettu täysin kotimaisin voimin. Palkittu teollinen suunnittelija Kirsi Svärd vastasi takkojen visuaalisesta muotokielestä, ja Helon oma tutkimus- ja tuotekehitystiimi on työstänyt ja testannut takat turvallisiksi ja kestäviksi. Takat tehdään alusta loppuun asti käsityönä Helon omalla Riihimäen tehtaalla.

Takka on testattu VTT:n takkastandarditestin, EN13240, mukaan ja se on CE-merkitty. Takat täyttävät myös Saksan vaativat normit 1. BImSchV hyötysuhde- ja päästövaatimukset tason 2 huonelämmittimille.

Takkoja on saatavilla valkoisilla, ruskeilla, että klassisen tummanharmailla sivupaneeleilla. Takat ovat liitettävissä savuhormiin päältä tai takaa. Takoilla on 3 vuoden takuu.

Tuotetiedot:
Kastor Adagio

Leveys 515/730 mm, korkeus 933 mm, syvyys 440 mm, paino 103 kg
Suojaetäisyydet sivuille 400 mm, eteen 1000 mm, takana 250 mm, kattoon 1000 mm
http://www.helo.fi/tuotteet/kastor/fireplaces/adagio/

Kastor Elegia
Leveys 515/730 mm, korkeus 933 mm, syvyys 440 mm, paino 103 kg
Suojaetäisyydet sivuille 400 mm, eteen 1000 mm, takana 250 mm, kattoon 1000 mm
http://www.helo.fi/tuotteet/kastor/fireplaces/kastor-elegia/

Helo Group Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Helon tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, takat, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.


Myynti:
Helo ja Kastor –kiukaat sekä takat ja Helo Deco -saunasisustukset:
Jälleenmyyjät kautta maan, yhteystiedot: http://www.helo.fi/jalleenmyyjat/

Lisätietoja ja tuotekuvapyynnöt:
Helo Oy, Myyntipäällikkö Riitta Vuolle, riitta.vuolle@helo.fi, p. 0207 560 373
Helo Oy, Markkinointipäällikkö Sonja Arohonka, sonja.arohonka@helo.fi, p. 0207 560 412

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän