Syötteen laskettelurinne

Syötteellä on tilaa temmeltää ja nauttia vauhdin hurmasta lumisissa maisemissa. Pudasjärvi on yksi Suomen lumisimmista alueista kinosten paksuudessa mitattuna, joten lunta riittää moneen harrasteeseen. Teksti: Syote.fi
RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Winled Oy LTD

LED-valaisimet ovat oiva valaisinratkaisu laskettelurinteisiin, koska ne lämpenevät tarpeeksi, jolloin ne pitävät itsensä vapaana lumesta. Tämän lisäksi valaistustekniikka on niin kehittynyttä, että valaisimien suojaukset ovat sellaiset, että ne kestävät kiprakat pakkaset ja purevan tuulen tuiskinnan.

Valaisimeksi valikoitui monipuolinen ja huippuluokkainen Titan 300W, jossa on virtaviivainen ja visuaalisesti houkutteleva ulkonäkö. Valaisin on täydellinen ratkaisu yleisten sisä- ja ulkotilojen valaistukselle ja esimerkiksi urheiluareenoille.

Erittäin tehokkaan optiikan avulla Titan tarjoaa korkeimman tasaisuuden ja valaistuksen, jota käyttäjä kohteeseensa tarvitsee. Valaisin minimoi varjot, häikäisyn sekä heijastumat, joita perinteisemmät valonlähteet aiheuttavat.

Lue lisää kohteesta.


Liitetyt tuotteet

Teollisuusvalaisimet

Teollisuusvalaisimista Winlediltä löytyy tehokkaita runko- ja moduulivalaisimia sekä valonheittimiä


Samankaltaiset referenssihankkeet

Jätkäsaaren liikuntapuisto 1-vaihe

Jätkäsaaren liikuntapuisto 1-vaihe

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa urheilualueet(ulkona), paikkakunnal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän