Suurtehoimurointi vuosien kokemuksella

Päivämäärä: 28.5.2015

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen tapa erilaisten eristeiden, lecasoran ja maaainesten poistoon. Suurtehoimurointi soveltuu mm. sahanpurujen, pehkun, kutterinlastujen, turpeen, puhallusvillojen, maa-ainesten, soran, singelin ja tiili-/betonijätteiden poistoon.

Suurtehoimurointi mahdollistaa jätteen imemisen suoraan säiliöön. Imureiden säiliötilavuudet ovat 20-30 kuutiota, joten isot säiliöt mahdollistavat tehokkaan työskentelyn vähemmillä tyhjennyskerroilla. Eristeiden poisto ja kuljetus sujuu tehokkaammin, kun säiliötä ei tarvitse tyhjentää niin usein. Samalla ympäristökuormitus laskee.

Imuroinnin jälkeen jäte kuljetetaan lopulliseen sijoituspaikkaan tai halutessanne välivarastoon jatkosijoitusta varten. Puhallusvillojen, kuten kivivillan, lasivillan tai selluvillan, uudelleenkäyttö on helppoa ja tehokasta samassa tai eri kohteessa. Eko-Expertin nykyaikainen ja tehokas kalusto yhdistettynä osaavaan henkilöstöön takaavat nopean, tehokkaan ja tarkan suurtehoimuroinnin.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän