Suurtehoimurointi on edullista ja tehokasta

Päivämäärä: 12.5.2014

Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen tapa erilaisten eristeiden, lecasoran ja maa-ainesten poistoon.

Suurtehoimurointi soveltuu mm. sahanpurujen, pehkun, kutterinlastujen, turpeen, puhallusvillojen, maa-ainesten, soran, singelin ja tiili-/betonijätteiden poistoon.

Nykyaikainen ja tehokas kalusto yhdistettynä osaavaan henkilöstöön takaavat nopean, tehokkaan ja tarkan suurtehoimuroinnin. Esimerkiksi rakennuksen saneerauksen yhteydessä tarvittava vanhojen eristeiden poisto sujuu tehokkailla laittella pölyttömästi, mutta myös ripeästi.

Imureiden säiliötilavuudet ovat 20-30 kuutiota, joten isot säiliöt mahdollistavat työskentelyn vähemmillä tyhjennyskerroilla.

Eristeiden poisto ja kuljetus sujuu tehokkaammin, kun säiliötä ei tarvitse tyhjentää usein. Samalla ympäristökuormitus laskee.

Suurtehoimurointi mahdollistaa jätteen imemisen suoraan säiliöön, jolloin ei tarvita roskalavoja ja/tai erillistä työvoimaa.

Imuroinnin jälkeen jäte kuljetetaan lopulliseen sijoituspaikkaan tai välivarastoon jatkosijoitusta varten.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän