Sopii kaikkiin tarpeisiin - Geberit-urinaalijärjestelmät

Päivämäärä: 11.4.2016

Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja rakennusprojekteihin. Valikoiman kokonaisvaltaisuus yksinkertaistaa merkittävästi WC-tilan suunnittelua sekä urinaalien asennusta ja huoltoa.

Urinaalijärjestelmään kuuluu Geberit-urinaaliposliinit, urinaalin ohjaukset, väliseinät ja asennuselementit. Urinaalin huuhteluun löytyy kolme vaihtoehto; piilotettu urinaalin ohjaus, integroitu urinaalin ohjaus sekä vedetön käyttö. Urinaalin huolto voidaan tarvittaessa hoitaa nopeasti ilman, että itse posliinia tarvitsisi irrottaa paikaltaan. Pääsy hajulukkoon onnistuu yläkautta, samoin huuhteluputken päähän pääsee käsiksi urinaalin edestä huollon ja puhdistuksen yhteydessä. Tämä säästää rahaa ja aikaa.

Geberitin urinaalien väliseiniä on saatavilla valkoisena muovisena tai eri väreissä lasisena. Väliseinät on suunniteltu sopimaan yhteen ulkonäöllisesti uusien Geberit-urinaalien Predan ja Selvan kanssa. Urinaalien huuhtelupainikkeita on myös saatavilla eri malleissa joko mekaanisesti tai kosketusvapaasti toimivina. Painikkeet on myös yhdistettävissä ulkonäöllisesti WC:n huuhtelupainikkeiden kanssa, jolloin WC-tilaan saa ajattoman yhtenäisen ulkonäön.

Lue uusista urinaalijärjestelmistä lisää.

Referenssihankkeet Geberit Oy

Koskikeskuksen peruskorjaus

Koskikeskuksen peruskorjaus

Korjaus | Tampere | 38,00 milj €

Koskikeskus sijaitsee Suomen kakkos-talousalueen, Tampereen, ydinkeskustassa....

Ylöjärven ABC

Ylöjärven ABC

Uudisrakennus | Ylöjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa huoltoasemat, paikkakunnalla Ylöjär...

Helsingin Messukeskus laajennus

Helsingin Messukeskus laajennus

Laajennus | Helsinki | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa näyttelytilat, paikkakunnalla Helsinki....

Forssan Prisma

Forssan Prisma

Uudisrakennus | Forssa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Forssa. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän