Schücon piilopuiteikkunoilla passiivitalotasoista lämmöneristystä

Päivämäärä: 1.11.2021

Schücon alumiiniset blokki-ikkunajärjestelmät täyttävät tiukimmatkin lämmöneristykselle asetetut vaatimukset. Ikkunoissa on vakiona piilohelat ja lukuisat pintakäsittelyn vaihtoehdot (antibakteerinen Schüco SmartActive-pinnoite mukaan luettuna) sekä optiona sähkötoiminen käyttö ovat ominaisuuksia, jotka tekevät Schüco alumiini-ikkunoista suunnannäyttäjiä maailmanlaajuisilla ikkunamarkkinoilla.

Schücon blokki-ikkunoissa avautuva puite piiloutuu suljettaessa karmin taakse ja vastaa siis tiukimpiakin arkkitehtonisia vaatimuksia. Kapean muotoilunsa ansiosta blokki-ikkuna on kiinnostava designvaihtoehto ja se sopii erityisen hyvin julkisivujärjestelmiin integroitavaksi. Schüco AWS 75 BS.SI+ -blokki-ikkunajärjestelmän rakennesyvyys on vain 75 mm, se on tyylikkäästi muotoiltu ja tarjoaa tavallista suuremman valoaukon. AWS 90 BS.SI+ -ikkunajärjestelmä on edellisten ominaisuuksien lisäksi 90mm syvällä rakenteellaan lämmöneristyksellään passiivitalotasoa.

Molemmilla järjestelmillä on Cradle2Cradle® Silver-tason sertifikaatti. Sertifikaatti on osoitus tuotteen ja materiaalien kierrätettävyydestä. Konseptissa materiaalit palaavat takaisin kiertokulkuun ilman, että niiden laatu heikkenee, eikä jätettä synny. C2C-tuotteet eivät sisällä haitta-aineita ja ne valmistetaan uusiutuvalla energialla.

Kuvat: Schüco International KG ja Christian Eblenkamp

Arkkitehti- ja suunnittelijaneuvonta - lisätietoa tuotteista ja palveluistamme sekä valmistajatietoja:

Niko Krasi
puh. 020 1441 672
e-mail: nkrasi@schueco.com

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän