Rautatyö Kröger

Rautatyö Kröger on Jyväskylän keskustan lähellä toimiva konepaja, joka aloitti vuonna 1973. Konepajan valaistus uusittiin 2016.

Kun suunnitellaan teollisuuskohteen valaistusta, on tärkeää tietää, minkälaista työtä tiloissa tehdään. Työtilan käyttötarkoituksen perusteella ammattilaisvalaistussuunnittelija pystyy suunnitelemaan vähintään standardin mukaisesti valoa tilaan niin, että mm. lux- ja häikäisyarvot sekä valon tasaisuus saavuttavat asetetut vaatimukset.

Teksti: Winled Oy

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Mukana olleet yritykset

Winled Oy LTD

Rautatyö Kröger, Jyväskylä

Vanhat 58W loisteputkivalaisimet ja 400W kaasupurkausvalaisimet olivat hohkanneet katossa jo lähes 20 vuotta ennen vaihtoa LED-valoihin.Asennusvaiheessa huomattiin, että vanhat valaisimet olivat paloturvallisuusriski - valaisimien alla oleva puu oli jo hiiltynyt.Tämän lisäksi myös valaistustaso ei ollut enää riittävä ja energiankulutus oli huomattavaa ikääntyneillä valonlähteillä.

Halliin tehtiin valaistussuunnitelma ja vanhat valaisimet vaihdettiin LED-valoihin. Merkittäviä säästöjä saadaan jo pelkästään vaihtamalla vanhojen valaisimien tilalle tarpeisiin optimoidut LED-valaisimet. Tämän lisäksi säästöä syntyy myös siitä, että huoltotöitä ei tarvitse tehdä samaan tapaan kuin vanhojen valaisimien kanssa.

Valaistusmuutos toteutettiin Winled leasing-rahoituksella, joka toteutettiin ns. Avaimet-käteen -tyylillä, johon asennuksen osuus sovittiin osaksi leasingia - näin edes valaisinten vaihtoa ei tarvitse maksaa kertainvestointina.

Lue kohteesta enemmän


Liitetyt tuotteet

Teollisuusvalaisimet

Teollisuusvalaisimista Winlediltä löytyy tehokkaita runko- ja moduulivalaisimia sekä valonheittimiä, joilla ...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän