Raksakameran asentaminen on helppoa

Päivämäärä: 19.8.2013

Raksakamera tietää mitä rakennuksellasi tapahtuu. Se ottaa jatkuvasti kohteesta korkealaatuisia kuvia ja välittää ne mobiiliverkossa palvelimelle. Kaikki kuvat ovat katsottavissa miltä tahansa selaimelta milloin tahansa.

Kiinnitä kamera haluamaasi suojaisaan paikkaan ja kytke virta päälle. Avaa selain ja kirjoita osoiteriville Raksakamera-osoitteesi. Raksakamerasi alkoi juuri ottaa kuvia ja siirtää niitä langattomasti palvelimelle katsottavaksi selaimeltasi mistä ja milloin tahansa.

Raksakamera‐palvelu koostuu kohdetta kuvaavasta kamerasta, mobiiliverkossa liikkuvista kuvista sekä kaikissa selaimissa toimivasta helppokäyttöisestä suomenkielisestä kuvien katselu- ja hallintasovelluksesta. Säänkestävä koteloitu kamera ja kahden operaattorinmatkapuhelinverkko ovat toimintavarmoja myös kohteissa, joissa ei ole perinteisiä sisätilojen tietoliikenneyhteyksiä. Selaimelta kuvat ja kuvasarjat ovat vaivattomasti saatavilla missä ja milloin tahansa ja käyttäjän on helppo siirtyä haluamaansa ajankohtaan tai selata kuvia.

Tilaaja saa käyttöönsä korkealaatuiset kuvat salasanasuojatussa ja varmuuskopioidussa kuva-arkistossa pilvipalvelimella. Tilaaja voi antaa käyttöoikeudet kuviin haluamilleen henkilöille. Kuvat soveltuvat paino‐ ja digikäyttöön, markkinointimateriaalien ja time‐lapse ‐videoiden tekoon. Videot dokumentoivat projektit tehokkaasti ja ovat havainnollisia uusien projektien suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Tutustu Raksakamera-kohteisiin osoitteessa http://www.raksakamera.fi/10708902/fi/read/Kohteitamme.

Tutustu myös Raksakameran Mobiilikamera-lisäpalveluun, jolla rakennustyömaan pienetkin yksityiskohdat saadaan talteen ja nähtäville reaaliajassa: http://www.raksakamera.fi/1027651/fi/file/Raksakameran_Mobiilikamera_-esite.pdf.

Raksakamera-esite PDF-muodossa löytyy osoitteesta http://www.raksakamera.fi/96894/fi/file/Raksakameraesite.pdf.

Raksakameran asentaminen ja siirtäminen on erittäin helppoa. Saat talteen työmaasi tapahtumat juuri haluamastasi kuvakulmasta. Lue asennusohje osoitteessa http://www.raksakamera.fi/439712367/fi/file/Asennusohje.pdf

Lisätietoja:

myynti (at) raksakamera.fi
+358 40 054 1859

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella. Hyödyt

 • Vapaudu ajasta ja paikasta: Näe ajantasainen kuva ja palaa kaikkiin työvaiheisiin mistä tahansa nettiselaimella
 • Tehosta toimintaa: Jaa kuva sidosryhmille
 • Julkaise kuva ja tavoita rakennuksen käyttäjät tai asunnon ostajat jo rakennusvaiheessa
 • Julkaise kuva ja edistä avointa ja läpinäkyvää hallintoa
 • Havainnollista projektisi huikeilla time-lapse -videoilla

Ominaisuudet

 • Helppo asentaa
 • Vaivaton käyttää nettiselaimelta ilman ohjelmistoasennusta
 • Kuvat tallennetaan korkealaatuisina
 • Kaikki kuvat aina käytettävissä
 • Toimii kaikkialla matkapuhelinverkon toiminta-alueella
 • Joustava tukipalvelu
 • Jatkuvasti kehittyvä selainsovellus
 • Suomalaisen Nemesol Oy:n kehittämä

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän