Puhtautta keittiöihin ja julkisiin tiloihin

Päivämäärä: 6.10.2020

Riittävä puhtaus, niin kotona kuin julkisissa tiloissa vähentää bakteerien ja virusten leviämistä. Käsittelemme keittiössä päivittäin elintarvikkeita ja keittiövälineitä, siksi on tärkeää, että tasot ja altaat on helppo pitää puhtaina. Julkisissa tiloissa käsihygieniasta huolehtimisesta on jo tullut osa jokapäiväistä arkeamme,  miksi se ei siis voisi olla kestävää ja samalla tyylikästä.

Franke Water Systems

Franken ruostumattomasta teräksestä valmistetut käsidesinfiointi annostelijat  on varustettu silikoniletkulla, joka kestää parhaiten desinfiointiaineen alkoholin vaikutuksia.  Franken kosketusvapaa käsidesiannostelijoihin on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline, jolloin käsidesiannostelija on myös tyylikäs, vaikka näyttävään aulaan asennettavaksi.    

 

Franke Kitchen Systems

 

Sanitized® käsittely auttaa pitämään keittiöaltaan puhtaana ja tarjoaa kestävän suojauksen. Se ei korvaa normaalia puhdistusta, mutta auttaa pitämään pinnat puhtaina bakteereista. Puhtaus on tärkeää jokaisessa keittiössä, minkä vuoksi kaikissa Franken Fragranite altaissa on Sanitized® käsittely, jonka hopeaionit vähentävät bakteerien ja mikrobien kasvua 99%.

Franken uudet upean väriset keittiöaltaat Kubus KNG ja Sanitized® käsittely, hygieenisyys ja kauneus samassa paketissa.


 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän