Projektiuutiset vahvana tähän vuoteen - erinomainen ympäristö ilmoittaa

Päivämäärä: 2.2.2016


Projektiuutiset vahvana tähän vuoteen - erinomainen ympäristö ilmoittaa

Lukijat ja ilmoittajat ovat tutkitusti tyytyväisiä ammattilehtien painetun ja sähköisen palvelun kokonaisuuteen, niin myös Projektiuutisissa.

Vuoden ensimmäisen numeron teemana on sisäympäristö, turvalliset pintamateriaalit ja energia. Nämä asiat otetaan esille kohde-esittelyissä, joita on kahdeksan: Puijon sairaalan Säde-rakennus Kuopiossa, Kauppakeskus Myllyn laajennus Raisiossa, toimistotalo Ilmalanrinne 1 Helsingissä, Lintuvaaran koulun ja päiväkodin korjaus Espoossa, Onerva Mäen koulu Jyväskylässä, Tampereen yliopistollisen sairaalan E-lisäsiipi, Ojaniittutalo Lohjalla sekä Kansalliskirjaston peruskorjauksen konservointihankkeet Helsingissä.

RPT:n muiden tuotteiden lailla myös Projektiuutisten ulkoasu on tuotu tähän päivään. Lehdestä tulee aiempaa selkeämpi; sivukoon kahden sentin levennys antaa mahdollisuuden hyvin näyttäviin artikkeleihin. Lehden alkuosassa on ajankohtaisuutiset ja lopussa palsta tuoteuutuuksille, ilmainen palvelumme alan toimijoille.

Tervetuloa mukaan, ilmoitusmyyntimme ottaa pian yhteyttä!

Jaana Ahti-Virtanen
Päätoimittaja
050 3511 392

Lataa mediakortti tästä

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän