Projekteihin edulliset ja tyylikkäät Hansgrohen Logis-hanat

Päivämäärä: 10.11.2015

Hansgrohen erityisesti projektikohteisiin sopiva Logis-hanamallisto sisältää nyt myös keittiöhanoja! Uusien keittiöhanojen myötä mallisto on nyt täydentynyt ja kattaa näin kaikki urakkakohteiden hanatarpeet - keittiöstä kylpyhuoneeseen. Suihkuun Logisten pariksi sopii mainiosti vaikkapa uudet Croma Select -suihkut!

Uusia Logis keittiöhanoja löytyy useita malleja: perusmalli integroidulla pesukoneventtiilillä ja ilman, matala perusmalli, korkea kaariputkellinen malli, seinäasenteinen keittiöhana sekä 2-ote keittiöhanoja. Kaikki Hansgrohen Made in Germany -laadulla ja 5 vuoden takuulla varustettuna. Tilattavissa suurimmista LVI-tukuista!

Logis-mallistosta löytyy nyt myös monitoimipesuallashana, jossa on integroituna pesukoneventtiili ja lisäksi Bidette-käsisuihku. Täydellinen hana pieniin kylpyhuoneisiin tai vaikkapa kodinhoitohuoneeseen!

Modernin, kansainvälisesti palkitun muotoilun, vettä säästävän teknologiansa sekä edullisen hintatasonsa ansiosta Logis-mallisto on ottanut paikkansa erilaisissa projekteissa maailmanlaajuisesti. Logis-hanat ovat monipuolisesti yhdisteltävissä, niitä saa eri korkuisina ja erilaisiin käyttötarkoituksiin käyttäjäystävällisellä mukavuudella varustettuna. Ne sopivat mainiosti erilaisiin projekteihin kuten asuintaloihin, julkisiin kohteisiin sekä hotelleihin.

Logis-hanojen asennus on yksinkertaista ja nopeaa joustavien PEX-liitosletkujen ansiosta. Tyyppihyväksytyt PEX-letkut kestävät hyvin lämpötilaeroja eivätkä ne aiheuta ylimääräisiä makuja tai hajuja veteen. Hansgrohen taattu laatu sekä 5 vuoden takuu antavat mielenrauhan projektin jälkeenkin.

Katso tästä kaikki Logis-hanat

Katso tästä Croma Select -suihkut

www.hansgrohe.fi

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...