Projekteihin edulliset ja tyylikkäät Hansgrohen Logis-hanat

Päivämäärä: 10.11.2015

Hansgrohen erityisesti projektikohteisiin sopiva Logis-hanamallisto sisältää nyt myös keittiöhanoja! Uusien keittiöhanojen myötä mallisto on nyt täydentynyt ja kattaa näin kaikki urakkakohteiden hanatarpeet - keittiöstä kylpyhuoneeseen. Suihkuun Logisten pariksi sopii mainiosti vaikkapa uudet Croma Select -suihkut!

Uusia Logis keittiöhanoja löytyy useita malleja: perusmalli integroidulla pesukoneventtiilillä ja ilman, matala perusmalli, korkea kaariputkellinen malli, seinäasenteinen keittiöhana sekä 2-ote keittiöhanoja. Kaikki Hansgrohen Made in Germany -laadulla ja 5 vuoden takuulla varustettuna. Tilattavissa suurimmista LVI-tukuista!

Logis-mallistosta löytyy nyt myös monitoimipesuallashana, jossa on integroituna pesukoneventtiili ja lisäksi Bidette-käsisuihku. Täydellinen hana pieniin kylpyhuoneisiin tai vaikkapa kodinhoitohuoneeseen!

Modernin, kansainvälisesti palkitun muotoilun, vettä säästävän teknologiansa sekä edullisen hintatasonsa ansiosta Logis-mallisto on ottanut paikkansa erilaisissa projekteissa maailmanlaajuisesti. Logis-hanat ovat monipuolisesti yhdisteltävissä, niitä saa eri korkuisina ja erilaisiin käyttötarkoituksiin käyttäjäystävällisellä mukavuudella varustettuna. Ne sopivat mainiosti erilaisiin projekteihin kuten asuintaloihin, julkisiin kohteisiin sekä hotelleihin.

Logis-hanojen asennus on yksinkertaista ja nopeaa joustavien PEX-liitosletkujen ansiosta. Tyyppihyväksytyt PEX-letkut kestävät hyvin lämpötilaeroja eivätkä ne aiheuta ylimääräisiä makuja tai hajuja veteen. Hansgrohen taattu laatu sekä 5 vuoden takuu antavat mielenrauhan projektin jälkeenkin.

Katso tästä kaikki Logis-hanat

Katso tästä Croma Select -suihkut

www.hansgrohe.fi

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän