Polyflor Palettone PUR, täysin uusi homogeeninen julkitilan matto – 50 väriä!

Polyflor Palettone PUR, täysin uusi homogeeninen julkitilan matto – 50 väriä!

RTV-Yhtymä Oy on tuonut markkinoille täysin uuden lattiapäällystemalliston, joka kantaa nimeä Polyflor Palettone PUR.

Palettone PUR on 2 mm homogeeninen vinyyli, eli tasa-aineinen muovipäällyste julkiseen tilaan. Palettone PUR asettuu 50 värin värivalikoimalla ja ensiluokkaisella suorituskyvyllänsä (käyttöluokka 23/34, kulutuksenkesto T / type 1) julkisen tilan lattiapäällystemarkkinoiden ehdottomaan kärkeen. Kuosi on erinomainen sekoitus yksivärisyyden ja kevyesti hiutaloidun väliltä.

Palettone PUR on ftalaatiton lattiapäällyste ja sen pehmitinaine on uusiutuvaa. Eurooppalaisessa BRE ympäristöluokituksessa jossa mitataan tuotteiden koko elinkaaren mittaista ekologisuutta, Palettone PUR on saanut parhaan arvosanan A+.

Tuotteen värivalikoimasta osan väreistä saa myös ESD-päällysteenä (staattista sähköä poistavana, SD) ja se on kehitetty kestämään normaaleja päällysteitä paremmin erilaisia alkoholipohjaisia desinfiointiaineita (sairaaloiden käsihuuhteet). Nämä tekee sarjasta erityisen soveliaan juuri terveydenhuollon sektoriin.

Tuote on valmistettu Englannissa, ja sillä on suomalainen M1-luokitus.

Palettone PUR-sarjasta enemmän tietoa maahantuojalta: RTV-Yhtymä Oy tai valmistajan sivuilta www.polyflor.com

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...