Pax® pyyhekuivain sopii kodin värimaailmaan

Päivämäärä: 27.11.2018

Miltä näyttäisi vaikkapa musta pyyhekuivain kylpyhuoneessa? Sisustajat ovat jo pitkään kaivanneet vaihtoehtoja perinteisen kromin tai teräksen värisille pyyhekuivaimille. Ne ovat toki aina tyylikkäitä, mutta jos halutaan vaihtelua, eikä välttämättä samaa kuin muilla, niin nyt vaihtoehtoja löytyy. Lähes kaikki Paxin laajan valikoiman pyyhekuivaimet voi saada missä tahansa NCS:n väreissä. Voit siis valita värin, joka parhaiten sopii kodin sisustukseen!

Toinen uutuus Paxin pyyhekuivaimissa on, että Momento II -ajastimella varustettuihin kuivaimiin voidaan ohjelmoida useita ajastuksia yhdelle päivälle – vaikka sovelluksella, jos halutaan. Samalla sovelluksella ohjataan ei vain pyyhekuivainta, vaan myös Pax Calima -kylpyhuonepuhallinta. Parittamalla nämä kaksi laitetta ne reagoivat yhdessä esimerkiksi suihkun käyttöön tehostamalla toimintojaan. Niinpä suihkusta tulijaa odottaa lämmin pyyhe ja nopeammin kuivuva kylpyhuone.

Lataa kuvasto kuivainmalleista täältä (8Mb).

Pax Ab, part of the Volution Group

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän