PARMArappaus on laadukas paksurappausratkaisu

Päivämäärä: 28.5.2015

Yhteistyössä asiakkaiden, TTY:n ja weberin kanssa kehitetty PARMArappaus on laadukas, nopea ja kustannustehokas ratkaisu saumattomien ja värikkäiden julkisivujen toteuttamiseen. Vakiovärejä on yli kaksisataa ja ainoastaan liikuntasaumat erottuvat julkisivuissa. Tuotteen tekninen toimivuus on varmistettu testaamalla ja yli 300 000 neliömetriä toimitettuja julkisivuja vahvistaa tuotteen toimivan myös käytännössä.

PARMArappaus koostuu tehtaalla tehtävästä sandwich-rakenteesta, jossa pohjarappaus on valmiina. Työmaalla toteutetaan saumojen rappaus ja julkisivujen viimeistely värillisellä rappauskerroksella. Valmistusmenetelmän ansiosta paksurappaus on erittäin nopea toteuttaa ja työmaalla voidaan aloittaa tarvittaessa lämmitys etuajassa. Julkisivuelementteihin voidaan asentaa myös ikkunat suojattuina valmiiksi tehtaalla lisäpalveluna.

Lue lisää PARMArappaus ratkaisusta täällä

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän