Palosuojaukseen uusi tuotevalikoima

Päivämäärä: 9.5.2014

ROCKWOOL tuo Suomessa markkinoille uuden CONLIT –tuoteperheen. CONLIT on tuoteperhe terästen, betonin ja ilmastointikanavien passiiviseen palosuojaukseen.

Betoni ja teräs ovat käytetyimpiä rakennusmateriaaleja. Rakenteille asetetaan usein kovia palonkestovaatimuksia. Kantavien rakenteiden tulee säilyttää kantavuutensa myös mahdollisessa tulipalotilanteessa.

CONLIT palosuojausjärjestelmä perustuu passiiviseen palosuojaukseen, jossa hyödynnetään ROCKWOOL eristeiden hyvää eristyskykyä ja korkeaa sulamispistettä. ROCKWOOL on kehittänyt järjestelmät ja tuotteet kantavien teräsrakenteiden palosuojaukseen, betonielementtien palosuojaukseen, kantavien profiilipeltikattojen palosuojaukseen sekä ilmastointikanavien palosuojaukseen.

CONLIT tuotteet valmistetaan ROCKWOOL-kivivillasta, jolla on hyvät palosuojaominaisuudet.

CONLITia voidaan käyttää vaihtoehtoisena tai täydentävänä palosuojauksena sprinklerjärjestelmälle ja vaihtoehtoisena palosuojauksena palosuojakipsille, kalsiumsilkaattilevyille ja palosuojamaalaukselle.

CONLITin kiinnitys tapahtuu kiinnityspohjan materiaalin mukaan liimaamalla, lyöntinauloilla tai hitsipiikein.

CONLIT palosuojan mitoitus käy kätevästi kotisivullamme olevalla laskentaohjelmalla teräksen profiilin, suojaustavan ja vaadittavan palonkestoajan mukaan.

CONLIT tuotevalikoimasta löytyy ratkaisu rakenteiden suojaamiseksi. Tutustu tarkemmin tuotetietoihin ja asennusohjeisiin sekä laskentaohjelmaan kotisivuillamme: www.rockwool.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän