Palkittua suunnittelu - Tork Image Design™

Päivämäärä: 24.11.2016

Käytännöllisyys, hygienia ja design ovat tärkeitä, kun Tork kehittää uusia tuotteita. SCA:n Torkille vuonna 2015 suorittamassa tutkimuksessa* vain kuusi kymmenestä vastaajasta sanoi, että ravintolan saniteettitilojen tuotteiden laatu vastasi heidän odotuksiaan. Tästä syntyi Tork Image Design, joka on tyylikäs, erityisesti suunnitteluun panostaviin kohteisiin kehitetty annostelijasarja. Vuonna 2015 Image Design voitti CMS Purus Award -palkinnon, joka myönnetään designista, toimivuudesta ja innovaatiosta. Vuonna 2016 suosittu Tork Image Design™ -annostelijasarja voitti arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon.

Tietoa Tork Image Designista:
– Palkitussa Tork Image Designissa on pintamateriaalina ruostumaton teräs
– Kehitetty kohteisiin, joissa design on tärkeää: toimistoihin, hotelleihin, kylpylöihin ja ravintoloihin
– Sisältää sekä anturikäyttöisiä että manuaalisia annostelijoita

Käyttövalmiit BIM-objektit

Voit helposti integroida Tork Image Designin suunnitteluprojektiisi, sillä annostelijoista on käytettävissä BIM-objektit ArchiCAD-, AutoCAD-, Sketchup- ja Revit-formaateissa. Tork Image Design -sarjan BIM-objektit

Lataa Image Design nyt!
http://www.torkimagedesign.com/fi_fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän