Ota varaslähtö kevääseen!

Päivämäärä: 20.1.2017

Parvekelasitus ja lasitettu terassi antavat lisää viihtyisää asuintilaa, joka on helppo sisustaa omaa makua vastaavaksi. Lasitus vähentää sateen, lumen ja lentelevien roskien pääsyä terassille. Lasien ansiosta melu vähenee, energiaa säästyy ja pinnat pysyvät siistimpinä. Myös remonttivälit pitenevät, kun parvekkeen tai terassin pinnat eivät ole sään armoilla.

Lasitusten avulla muunnat parvekkeesi tai terassisi sellaiseksi tilaksi, josta olet aina haaveillut: Juhlien pitopaikaksi, harrastetilaksi, pikkupuutarhaksi, lukunurkaksi… Anna mielikuvituksesi lentää!

Lumon lasiterassilla viihtyy koko perhe

Lasitettu terassi toimii koko perheen oleilupaikkana, kakkosolohuoneena ja lasten leikkipaikkana. Ruokailuhetket ja rennot illat lasiterassilla ovat Suomen kesän parasta antia. Lasiterassilla voit pidentää kesäkautta pitkälle syksyyn, sillä terassilasit suojaavat kolealta ja sateiselta syyssäältä. Talven lumet ja tuiskutkaan eivät haittaa, kun sinun ja kylmän maailman välissä on lasitus.

Lue lisää:
Lumon lasiterassit
Lasiterassivaihtoehdot
Lumon parvekelasit
Talviasennus
Miksi Lumon terassilasitus?

Liikuta alla olevaa kuvaa koskettamalla hiirellä tai sormella:

Referenssihankkeet Lumon Suomi Oy

Koukkuniemen vanhainkodin uudistus

Koukkuniemen vanhainkodin uudistus

Korjaus | Tampere | 18,00 milj €

Tampereen kaupungilla on 2020-luvulle ulottuva Koukkuniemen alueen kehittämis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän