noraplan® valua - Vakuuttavaa alkuperäisyyttä

Päivämäärä: 11.2.2016

noraplan® valua - Vakuuttavaa alkuperäisyyttä

Uudessa noraplan valua -kumilattiassa yhdistyvät viihtyisyys ja toiminnallisuus

Lämmin, kodikas, luonnollinen: nämä kriteerit ovat tärkeitä kaikessa sisätilasuunnittelussa. nora® systemsin uusi kumipäällyste noraplan® valua yhdistää nämä molemmat näkökohdat. Se luo lämpimillä väreillään ja luonnollisella pinnallaan viihtyisän ilmapiirin tilaan kuin tilaan.

Luonnollinen, epäsäännöllinen ilme

Kuten kaikki nora® systemsin uudet tuotteet, myös noraplan® valuan design on syntynyt kansainvälisten arkkitehtityöpajojen tuloksena. ”Suunnittelijat halusivat lattiapäällysteen, jolla on luonnollinen, epäsäännöllinen ilme ja joka ilmentää lämpöä ja miellyttävyyttä”, nora® systemsin tuotepäällikkö Dirk Oswald kertoo. Struktuuripinta luo lattiaan elävyyttä, syvyyttä ja arvokkuutta. Noraplan® valua yhdistää kumimateriaalin alkuperäisen olemuksen luonnon innoittamaan epäsäännöllisyyteen. Uuden lattiapäällysteen etuna ovat miellyttävän ulkonäön lisäksi pysyvästi elastisen kumin ominaisuudet. Se on erittäin kestävää ja samalla ergonomista, sillä on loistavat akustiset ominaisuudet ja se on helppo puhdistaa. Made in Germany -laadullaan noraplan® valua täyttää kaikki pitkäikäisen ja kestävän lattiapäällysteen vaatimukset.

32 kiehtovaa väriä ja erilaisia muotoja

noraplan® valua tarjoaa runsaasti suunnittelun vapautta: 32 kiehtovaa värivaihtoehtoa, joista kahdeksan on kevyesti marmoroituja ja 24 voimakkaammin marmoroituja. Värivalikoimassa nora® systems on suuntautunut toisaalta luonnolliseen väritykseen mutta haluaa samalla tukea värien kasvanutta kysyntää lattian ulkoasuelementtinä tarjoamalla valikoituja tehostevärejä. noraplan® valuan erityispiirre: Kumilattiaa on saatavana perinteisten mattovuotien lisäksi myös laattamoduuleina, joissa on viistetty reuna. noraplan® valua -päällystettä on muiden noraplan® -päällysteiden tavoin saatavana kahden ja kolmen millimetrin vahvuisena. Aito, laadukas, mukava – noraplan® valua tuo luonnon taloon ja luo jokaisesta tilasta sellaisen, jossa on hyvä elää ja josta pidetään.

Referenssihankkeet nora flooring systems Oy

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Biofore Taloksi nimetty rakennus nousi komealle ja keskeiselle paikalle pääka...

Vuoreksen koulukeskus I-vaihe

Vuoreksen koulukeskus I-vaihe

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Vuores-talo sijaitsee Tampereen Vuoreksen kaupunginosan laidalla puistoalueen...

Oppimiskeskus Fellmannin korjaus

Oppimiskeskus Fellmannin korjaus

Korjaus | Lahti | 5-10 milj €

Korjauskohde rakennustyyppiluokassa yliopisto, korkeakoulut, joka koostuu rak...

Hyvinkään sairaala

Hyvinkään sairaala

Laajennus | Hyvinkää | 12,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Hyvinkää. . R...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän