Näin vahvat työmaa-aidat tehdään

Päivämäärä: 3.5.2021

Teräksiset työmaa-aidat näyttävät kaukaa katsottuna samanlaisilta, mutta lähietäisyydeltä tarkastellen alkaa eroja huomaamaan. Viimeistään siinä vaiheessa kun aidat ovat joutuneet kovalle rasitukselle, heikommat rakenteet eivät kestä. On olemassa muutama yksinkertainen keino lisätä aidan kestävyyttä huomattavasti.

Putki-putkessa

Kaikissa Nordpel Pro-sarjan aidoissa kehysputket on rakennettu putki-putkessa tekniikalla. Pystyputkissa on reijät ylhäällä ja alhaalla, joihin vaakaputket on työnnetty sisään. Rakenteen varmistaa kunnollinen MIG-hitsaus. Kyseisellä liitoksella saadaan aikaan lujin mahdollinen rakenne kehykseen.  

Kunnolliset hitsaussaumat

Kestävät hitsisaumat tehdään käsityönä MIG-hitsausprosessilla. Tässä astetta työläämmässä tekniikassa  liitoksiin lisätään seostettua terästä ja saumoista tulee erittäin kestävät. Meidän Pro-sarjan aidoissa voit nähdä oikeat hitsisaumat.

Työmäärästä johtuen moni aita tehdäänkin vain nopeasti vastushitsaamalla robotilla, jolloin ne sähköllä kuumentamalla liitetään toisiinsa vain liitospinnoista. Tämä ratkaisu toimii hetken, mutta ajan kuluessa hitsaussauma murtuu herkästi. 

Kuumasinkitys

Pro-sarjan aidat (eco poislukien) on kaikki täysin kuumasinkitty standardin DIN 1461 mukaan.

80 μm upposinkitys myös hitsisaumoissa on noin viisi kertaa paksumpi kuin halpa sähkösinkitys ja takaa tuotteelle moninkertaisen suojan ruostetta vastaan. Kuumasinkitys suojaa terästä ruosteelta periaatteessa vuosikymmeniä, joten ekologisestikin ajateltuna kuumasinkki on kestävä ja taloudellinen ratkaisu.

 

Referenssihankkeet Oy Nordpel Ab

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Kerrostalo As Oy Vantaan Topaasikuja 11

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän