Munters ML Plus ja MX2 Plus tarkkaan olosuhdehallintaan

Päivämäärä: 16.5.2021

Tasaiset lämpö- ja kosteusolosuhteet

 

Muntersin laitteistoilla lämpö- ja kosteusolosuhteet saadaan pidettyä tasaisena. Tämä on tärkeätä esimerkiksi museoissa, arkistoissa ja varastoissa, joissa tarvitaan tarkkaa olosuhteiden hallintaa. Laitteisto soveltuu myös elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttöön. Muntersin Plus-laitteistossa on mukautuva ohjaus, joka minimoi energiankulutuksen.

Museoiden ja arkistojen kaltaiset tilat ovat haastavia kohteita, sillä ilman kosteus ja lämpötila on pidettävä tarkalleen tietyllä tasolla läpi vuoden riippumatta ulkoilman olosuhteista. Luotettava suojaus kaikissa olosuhteissa saavutetaan Munters ML Plus tai MX2 Plus -ilmastointilaitteistojen avulla.

Muntersin ilmankuivausjärjestelmiä käytetään eri puolilla maailmaa esimerkiksi elektroniikan, filmien, kirjojen, asiakirjojen ja muiden esineiden suojaamiseen arkistoissa, museoissa, kirjastoissa ja varastohotelleissa.

Munters pystyy maailmalaajuisen kokemuksensa ja osaamisensa vuoksi tarjoamaan parhaan ratkaisun, kun sisäilmaolosuhteet halutaan pitää optimaalisina sekä rakennuksen kunnossapito- ja energiakustannukset kurissa.

Muntersin itsenäisesti käytettävien ilmankuivaimien tai asiakaskohtaisesti räätälöityjen järjestelmien avulla sisäilmasto saadaan pidettyä juuri oikeanlaisena, jotta esineet ja kokoelmat säilyvät myös tuleville sukupolville.

Munters Plus -laitteistojen ominaisuudet:

 

  • Joustava järjestelmä - laitteisto varustetaan tarpeellisilla esi- ja jälkikäsittelyosilla
  • Kostutus, jäähdytys, lämmitys ja kuivaus samassa laitteistossa
  • Mukautuva ja tarkka Climatix-ohjaus minimoi energiankulutuksen sekä pitää lämpötilan ja kosteuden tarkasti halutuissa rajoissa
  • Yksi toimittaja ja laitteisto hoitaa säädön
  • Korkealaatuinen ulkokuori hygieniavaatimuksiin
  • Kompakti rakenne – laitteisto rakennettu kehyksen päälle, tarvittaessa useaan kerrokseen
  • Helppo asennus
  • Helposti huollettavissa
  • Sertifioitu bakteerien kasvua estävä kuivausroottori, joka soveltuu myös elintarvike- ja lääketeollisuuden sovelluksiin
  • Laitteistot myös erittäin alhaisiin kastepisteisiin

Muntersin asiantuntijat ovat apunasi suunnittelusta käyttöönottoon. Lisäksi Muntersin oma huolto pitää laitteiston kunnossa koko sen pitkän elinkaaren ajan.

Munters-ratkaisuissa sinua auttaa:

Jari Kahiala
Business Unit Manager
Puh. 0400-470703
jari.kahiala@munters.com

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän