Monta syytä vaihtaa Flex™-annostelijaan

Päivämäärä: 2.1.2014

Säästöt - Flex™-annostelijassa kerralla annosteltavan saippuan määrä on säädettävissä yksilöllisen tarpeen mukaan 0,4 ml aina 1 ml saakka. Saippua on laadukasta, jolloin pienikin määrä riittää pesemään kädet.

Helppokäyttöisyys - Flex™-annostelijan saippuan vaihto sujuu nopeasti ja sotkematta. Saippua on pakattu yksittäispussiin, joka irrotetaan annostelijasta suuttimen kanssa kokonaisena. Tämän jälkeen uusi täyttöpakkaus painetaan paikalleen ja annostelija on taas valmiina käyttöön.

Monitoimisuus - Nimensä mukaisesti Flex™ joustaa! Annostelijassa voidaan käyttää neste-, vaahto-, kokovartalosaippuaa tai käsihuuhdetta yksilöllisen tarpeen mukaan. Enää ei käyttötarpeen muuttuessa tarvitse uusia annostelijaa, riittää että vaihtaa täyttöpussin!

Hygieenisyys - Flex™-annostelija on erittäin hygieeninen valinta. Saippua ja käsihuuhde on pakattu yksittäispussiin, joka sisältää myös uuden suuttimen. Näin vältytään suuttimen tukoksilta ja saippuan bakteerikerääntymiltä. Myös annostelijan painikkeessa on antibakteerinen käsittely.

Flex™-annostelija on saatavissa 500 ml ja 1300 ml kokoisena ja värivaihtoehtoja on valkoinen, musta tai kromi. Täyttöpakkauksissa löytyy aina nestemäinen ja vaahtomainen vaihtoehto niin saippuassa kuin käsihuuhteessa.

Lisätietoja: Defisan Hygienia Oy, p. 09 872 4815

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi