Monta syytä vaihtaa Flex™-annostelijaan

Päivämäärä: 2.1.2014

Säästöt - Flex™-annostelijassa kerralla annosteltavan saippuan määrä on säädettävissä yksilöllisen tarpeen mukaan 0,4 ml aina 1 ml saakka. Saippua on laadukasta, jolloin pienikin määrä riittää pesemään kädet.

Helppokäyttöisyys - Flex™-annostelijan saippuan vaihto sujuu nopeasti ja sotkematta. Saippua on pakattu yksittäispussiin, joka irrotetaan annostelijasta suuttimen kanssa kokonaisena. Tämän jälkeen uusi täyttöpakkaus painetaan paikalleen ja annostelija on taas valmiina käyttöön.

Monitoimisuus - Nimensä mukaisesti Flex™ joustaa! Annostelijassa voidaan käyttää neste-, vaahto-, kokovartalosaippuaa tai käsihuuhdetta yksilöllisen tarpeen mukaan. Enää ei käyttötarpeen muuttuessa tarvitse uusia annostelijaa, riittää että vaihtaa täyttöpussin!

Hygieenisyys - Flex™-annostelija on erittäin hygieeninen valinta. Saippua ja käsihuuhde on pakattu yksittäispussiin, joka sisältää myös uuden suuttimen. Näin vältytään suuttimen tukoksilta ja saippuan bakteerikerääntymiltä. Myös annostelijan painikkeessa on antibakteerinen käsittely.

Flex™-annostelija on saatavissa 500 ml ja 1300 ml kokoisena ja värivaihtoehtoja on valkoinen, musta tai kromi. Täyttöpakkauksissa löytyy aina nestemäinen ja vaahtomainen vaihtoehto niin saippuassa kuin käsihuuhteessa.

Lisätietoja: Defisan Hygienia Oy, p. 09 872 4815

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän