Menetätkö rahaa tuottamattomien tilojen vuoksi?

Päivämäärä: 19.4.2016

Suomen nopein tapa saada tiloillesi uusi käyttäjä

CityMark-palvelun ydin on ajantasainen vuokratietokanta, joka sisältää tiedot yhteyshenkilöistä, jotka vastaavat toimitilaratkaisuista sekä tiedot yritysten muuttoaikeista, tilatarpeista, vuokrasopimuksista ja toiveet sijainnista.

CityMark Aktiivimuuttajat palvelusta löydät yritykset, joiden vuokrasopimus on päättymässä keskimäärin lähimmän kahden vuoden sisällä ja joka haluaa vaihtoehtoja uusiksi toimitiloiksi. Palvelun tietokannan päivitys on jatkuvaa ja raportoimme päivittäin tiedot uusista aktiivimuuttajista.

CityMark Projekti on palvelu, jolla löydät ne pääkaupunkiseudun yritykset, jotka soveltuvat tilojesi käyttäjäksi. Selvitämme puolestasi vuokrasopimusten päättymisajankohdat, vuokratasot ja mahdollisten uusien tilojen tarpeet ja toiveet kuten sijainti- ja tilavaatimukset, liikenneyhteydet ja muut kriteerit.

Älä seisota toimitiloja tyhjinä, ota heti yhteyttä!

Kristofer Kähärä
Avainasiakaspäällikkö
050-3658269
kristofer.kahara@rpt.fi
  Sami Jokinen
Avainasiakaspäällikkö
050-4446856
sami.jokinen@rpt.fi
  Terho Rehmonen
Projektivastaava
050-3874073
terho.rehmonen@rpt.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän