Marmoleum Terra ja Splash ovat Forbon uuden hiilidioksidineutraalin Marmoleum Marbled -malliston kaksi uutta kuosia

Päivämäärä: 26.2.2019

Forbon uusi Marmoleum Marbled -mallisto sisältää viisi kiehtovaa, orgaanista kuosia. Tämä ekologinen linoleumilattiapäällyste tarjoaa laajimman joustavien lattiapäällysteiden värivalikoiman sekä erinomaiset yhdistelymahdollisuudet.

Marmoleum Marbled on moderni klassikko. Kaksi uutta kuosia, Terra ja Splash, laajentavat mallistoa uusilla visuaalisilla ilmeillä, joista kumpikin antaa uutta ilmettä Forbon marmorikuosien tuoteperheeseen.

Terra on maanläheinen, hienostunut pienikuvioinen marmorikuosi, joka on saanut inspiraatiota vulkaanisista kivilajeista. Terra soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin tiloihin ja sen tyylikäs ulkoasu piilottaa hyvin likaa. Splash on moderni ja leikkisä kuosi, joka kaukaa katsottuna näyttää vaaleanharmaalta yhdistettynä hienovaraisiin sävyvivahteisiin, josta kuitenkin pilkahtaa esiin läheltä katsottuna yllättäviä värejä. Malliston muut valikoimat, Real, Fresco ja Vivace, on uudistettu ja päivitetty.

Marmorikuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi muiden luonnonmateriaalien kuten puun, kiven ja tekstiilien kanssa. Kaikki värit ovat peräisin luonnosta ja uusi Marmoleum Marbled -mallisto ei vain tuo luontoa sisään sellaisenaan, vaan sopii täydellisesti nykyisiin sisustustrendeihin.

Forbon Marmoleum on maailman ensimmäinen hiilidioksidineutraali joustava lattiapäällyste. Marmoleum koostuu 97% luonnollisista raaka-aineista. Valmistuksessa käytetyt kasvit ja puut sitovat enemmän hiilidioksidia kuin mitä vapautuu sen tuotannossa. Tuloksena on hiilidioksidineutraali lattiapäällyste. Marmoleumin elinkaariarviointi on dokumentoitu ulkopuolisen varmentamalla puolueettomalla ympäristöselosteella (EPD). Marmoleumille on myös myönnetty monia ympäristömerkkejä ja sertifikaatteja kuten esim. Joutsenmerkki ja M1-sertifikaatti.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän