• Maalämpöpumppu huippu vuosilämpökertoimella!

Maalämpöpumppu huippu vuosilämpökertoimella!

Laatua, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Uusin teknologia, joka on osoittanut toimivuutensa Pohjolan vaativissa olosuhteissa. Saatavana kolmessa eri teholuokassa 6, 12 ja 16 kW.

NIBE™ F1255 on tehokas lämpöpumppu, joka on varustettu taajuusohjatulla kompressorilla ja kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla. NIBE F1255 soveltuu sekä pienten että suurten asuinrakennusten lämmönlähteeksi.

Lämpöpumppu mukautuu automaattisesti rakennuksen energiantarpeeseen. Pumpun toimiessa aina oikealla teholla ovat lämmityskustannukset mahdollisimman alhaiset. Se on helppo kytkeä NIBE Uplink pilvipalveluun, jolloin sen toimintaa voi seurata etänä vaikka älypuhelimella.

Lämpöpumpussa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu integroitu lämminvesivaraaja.

Lämpöpumppu voidaan liittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen lämmitysjärjestelmiin, sekä lattia- että patterilämmityksiin. Pumppuun voidaan liittää mm. maaviilennys sekä erillinen lämminvesivaraaja ja siihen on saatavissa lukuisia lisävarusteita.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...