Maailman uutuus maalialalla

Maailman uutuus maalialalla

Haalistuu, hilseilee - ovatko ulkomaalien ongelmat Sinulle tuttuja?

Pastalla sävytettyjen öljymaalien usein luvattoman huono valonkesto on ajanut monet maalin valinnassa muovisideaineisiin talomaaleihin, ns. latekseihin. Kuitenkin lateksilla maalatut seinät useasti hilseilevät tai puu jopa lahoaa tällaisen pinnan alla. Kaikkiin näihin ongelmiin on nyt lopultakin olemassa ratkaisu – haalistumaton Virtasen 4 Öljyn Laatumaali.

Kestävä väri, kestävä suoja puulle – ei haalistu eikä hilseile

Tuotekehityksen avulla saatiin aikaan jotain ainutlaatuista. Rakentajien ja maalarien käytössä on nyt Virtasen 4 Öljyn Laatumaali, jossa myös uv-säteilyn kesto on aivan omaa luokkaansa - jopa kirkkaasti sävytettyjen C-perusmaalien kohdalla. Se suojaa maalauskohdetta vuodesta toiseen värinsä säilyttäen.

Peruskonseptiltaan tässä 50-vuotiaassa testivoittajassa* yhdistyvät kaikki ominaisuudet, joita jokainen rakentaja ja talonomistaja ulkomaaliltaan kaipaa:
• edullinen hankintahinta
• hengittävyys jonka ansiosta puu säilyy maalin alla hyvänä
• levityksen helppous
• hyvä värinkesto myös sävytyskoneilla tehdyissä sävyissä
• hyvä tartunta erilaisten maalien päälle - jopa lateksin!
• pitkä kestoikä

”Pystyimme yhdistämään nykyaikaisen nano-teknologian saavutukset aitoon perinnemaaliin. Siinä on kaikki vuosikymmenien testaamat huippuominaisuudet ja sitä voidaan sävyttää turvallisesti sävytyskoneilla kaikkiin ulkomaalisävyihin. Tämä on öljymaalien kohdalla uutta. Sävytetyt punaiset pysyvät punaisina ja keltaiset sellaisina kuin maalaushetkellä olivat, ” sanoo Virtasen Maalitehtaan toimitusjohtaja Kimmo Suomi. ”Tämä antaa arkkitehtien ja suunnittelijoiden värisuunnittelupalettiin runsaasti uusia sävyjä, jotka aiemmin haalistuvuuden takia eivät tulleet kyseeseen.”

Virtasen maalien jälleenmyyjät löydät netistä http://www.virtasenmaalitehdas.fi/. Jos paikkakunnaltasi ei löydy jälleenmyyjää, niin niitä kannattaa tiedustella lähimmästä maalikaupasta mm. Värisilmä-liikkeestä. Värisilmä-kauppiailta saat myös vastaavilla valonkestävillä ominaisuuksilla varustettua Väritiimi Petrooliöljymaalia.

Eläkkeellä oleva maalausurakoitsija kertoo:
”Virtasen maalilla senkin talon maalasin vuonna 1963 niin kuin melkein kaikki ulkomaalauskohteet silloin. Se oli luistava maalata ja edullinen. Mielestäni sitä taloa ei ole tässä välillä maalattu. Valintani kääntyisi Virtasen 4 Öljyn Laatumaaliin tänäkin päivänä.”

Valitse Virtasen 4 Öljyn Laatumaali – kirkkaasti parempi

Tilaa infopaketti täyttämällä oikealla oleva kaavake tai ottamalla suoraan yhteyttä
Virtasen Maalitehdas/Okram Oy
Työkuja 5
21600 Parainen
Puh (02) 45 44 500 (Toimisto /tehtaanmyymälä)
Fax (02) 45 44 510
www.virtasenmaalitehdas.fi
myynti@virtasenmaalitehdas.fi

Haemme jatkuvasti täydennystä jälleenmyyjäverkostoomme väriliikkeitä, rautakauppoja, maatalous- ja maatilatarvikeliikkeitä niin kaupungista, taajamista kuin maaseudulta.
Kimmo Suomi, toimitusjohtaja 0400-795 907
kimmo.suomi@virtasenmaalitehdas.fi

Mauri Mikola, myyntipäällikkö 050-344 8384
mauri.mikola@virtasenmaalitehdas.fi

* TM Rakennusmaailma 06/2008 & 06/2011 ja Käytännön Maamies 14/ 2008. Virtasen 4 Öljyn Laatumaali voitti perinteisten pellavaöljymaalien sarjan.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...