Luonnonkiven oikea kiinnittäminen

Päivämäärä: 28.5.2018

Yhä enemmän ja enemmän suunnittelijat sekä rakennuttajat ihastuvat luonnonkivien pintakuvioiden ja värien vaihteluun. Lattioiden ja seinien arvokkuutta nostavana elementtinä, luonnonkivi on yhä suositumpi valinta pintamateriaaliksi.

Tänä päivänä on valittavissa paljon erilaisia ja ominaisuuksiltaan vaihtelevia kivilaatuja, joita tuotetaan ympäri maapalloa. Nykyaikaisen tuotantotekniikan ansiosta kivet voidaan leikata entistä ohuemmiksi, tästä syystä asentajilta vaaditaan aiempaa enemmän erityisosaamista. On äärimmäisen tärkeää tietää kivilaatujen ominaisuuksien eroista, oikeista työvälineistä, ja eri kivilaaduille soveltuvista kiinnitysaineista sekä saumausaineista.

SCHÖNOX tutkii omassa kehityskeskuksessaan luonnonkivilaatujen ominaisuuksia ja kemiallista käyttäytymistä, jotta ammattiasentajat onnistuvat asennuksessaan. Tutkimuksissa etsitään eroavaisuuksia värivirhealttiuden, muodonmuutoksien ja kiinnittyvyyden osalta. Tutkimuksiin perustuen tarjoamme parhaat mahdolliset tuotteet ammattiasentajille. SCHÖNOXilla on olemassa tietopankki, jossa on tiedot yli 3000 eri luonnokivityypin käyttäytymisestä ja ominaisuuksista. Värjäytymisvirheiden esiintyminen voidaan välttää käyttämällä oikeita kiinnitysaineita.

SCHÖNOX Luonnonkivijärjestelmä lyhyesti: Kaikille luonnonkivityypeille, kaikille materiaaliyhdistelmille, ja kaikille asiakkaiden vaatimuksille.

Lue lisää erilaisista kivilaaduista ja niiden kiinnittämisestä

Katso yhteystietomme tai täytä yhteydenottolomake

 

Referenssihankkeet Oy Sika Finland Ab

Kivijärven koulun sisäilmakorjaus

Kivijärven koulun sisäilmakorjaus

Sisp. korjaus | Kivijärvi | 4,20 milj €

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa peruskoulu, paikkakunnalla Kivijärv...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän