Lunapress-sokkelielementti: kestävin lopputulos, aidosti nopea asennus

Päivämäärä: 2.4.2014

Oikein toteutetut perustusrakenteet takaavat talon parhaan mahdollisen kosteus- ja rakenneteknisen toimivuuden. Lunapress-perustuselementtien ominaisuudet ovat paremmat kuin yhdenkään, esimerkiksi käsin muuratun vaihtoehdon. Tarkka suunnittelu, sekä valmistus tehdasolosuhteissa varmistavat mittatarkan ja viimeistellyn tuotteen. Lunapress-elementit toimitetaan työmaalle asennusvalmiina, mikä nopeuttaa aidosti asennusta. Tiedossa on siis pitävä aikataulu heti taloprojektin alusta alkaen.

Lunapress-sokkelielementit soveltuvat kaikille talotyypeille. Teräsrakenteinen asennusvalmis elementti sisältää lämmöneristeen, vedeneristeenä ja anturasauman suojana toimivan bitumikermin ja valmiin kauniin luonnonkivipinnan. Värivaihtoehtoja on neljä. Rakenne on kevyt, joten ylimääräistä nostokalustoa ei tarvita työmaalla. Asennus on nopeaa, jolloin talon pystytystä päästään jatkamaan heti. Asennus voidaan tehdä kuorma-auton nosturilla samalla, kun elementit toimitetaan työmaalle. Lunapress-sokkelielementit asennetaan jatkuvan anturan varaan, tai ne voidaan toteuttaa palkkimaisena rakenteena paaluanturoiden varaan.

Lue lisää pientalon perustamisesta Lunapress-sokkelielementeillä ja saat rakentamisen heti käyntiin: http://www.aulislundell.fi/konseptit/lunapress-ja-express-perustukset.

Perustuksien toimitussisältö

Perustussuunnittelu ja elementtitoimitus tontille, sekä tarvittaessa asennus. LunaPress perustuselementtien valtuutetuksi asennusliikkeeksi voi myös kouluttautua. Kysy lisää!

Elementtirakenteiden asennus, laaja toimitussisältö ja pintavalmiit rakenteet tekevät kokonaisuudesta edullisen. Kevään rakentamiskiireet ovat jo kulman takana, joten perustusasioiden lukkoon lyömiselle oikea aika on juuri nyt. Tarvitsetko perustussuunnitelmat tai työkaluja suunnitteluun. Suunnittelutarjous ja lisätiedot!

Pientalolle vankka, energiatehokas perusta

Pientalon perustustavan valinta, suunnittelu ja toteutus ovat teknisesti tärkeimpiä vaiheita rakennushankkeessa. Pientalot perustetaan tavallisesti maanvaraisiksi tai tuulettuvaksi. Perustamistavat voidaan jakaa maanvaraisiin, tuuletettuihin, paaluperustuksiin ja kellarillisiin perustuksiin. Hyvät suunnitelmat ovat turvallisen ja toimivan toteutuksen, sekä terveellisen kodin ehdoton edellytys.

”Lunapress-elementit voittavat monipuolisilla ominaisuuksillaan kaikki muut perustusvaihtoehdot. Kun vielä saavutetaan hyvä mittatarkkuus, valmiilla bitumikermillä ja luonnonkivipinnalla vähemmän työvaiheita, ja talon pystytystä päästään jatkamaan ripeästi, Lunapress on paras perustusvalinta moneen pientalokohteeseen”, Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell-Pendov sanoo.

Lunapress-perustusten rakenne tukee energiatehokkuutta. Elementtien kantava teräsrunko muodostuu kuumasinkitystä ohutlevystä valmistetuista profiileista. Ne integroituvat lämmöneristeenä toimivan EPS -eristeen ulko- ja sisäpintaan. Teräsprofiilien asettelun ansiosta eristävän rakenteen läpi ei muodostu kylmäsiltoja, vaan elementtirakenteessa on yhtenäinen ja tiivis eristekerros jo valmiina toimitettaessa. Aulis Lundell Oy

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovaustekniikalla valmistettavien kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä profiilien, pientaloelementtien ja perustuselementtien valmistamiseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys ja olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräslevystä rullamuovausteknologialla valmistettuja LUNDELL PROFILE- tuotteita jo vuodesta 1980. Liune Door -liukuovielementtien valmistamisen rakennusliikkeille ja pienrakentajille aloitimme vuonna 2007. Uusin liiketoiminta-alueemme on Luna House -pientaloelementtien valmistaminen. Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla.

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

As Oy Majakka

As Oy Majakka

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Missään muualla Suomessa ei tule kotitalon alle metroa ja kauppakeskusta sekä...

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Rakokiven palvelutalo Nastolaan

Uudisrakennus | Lahti | 10,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa palvelutalot, joka koostuu rakennuk...

Erityisryhmien kerrostalo Wiitalinna  Viitasaarelle

Erityisryhmien kerrostalo Wiitalinna Viitasaarelle

Uudisrakennus | Viitasaari | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

As Oy Lappeenrannan Wilhelmiina

As Oy Lappeenrannan Wilhelmiina

Uudisrakennus | Lappeenranta | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Lappeen...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän