Lopeta arvailu ja katso itse, mitä työmaallasi tapahtuu

Päivämäärä: 24.5.2014

<!-- FldStartCAPTION -->Kuvat kertovat Matinkylän metrokeskuksen työmaalla<!-- FldEndCAPTION -->

Varmistu Raksakameran avulla, mitä työmaalla tapahtuu

Raksakameraltasi voit tarkistaa missä ja milloin tahansa, mitä työmaallasi tapahtuu juuri nyt tai miltä siellä näytti minuutti, tunti, viikko tai vaikkapa vuosi sitten. Kuva-arkistoon tallentuu yksi kuva joka minuutti.

Toimiakseen Raksakamera tarvitsee vain kiinnityspaikan kameralle ja sähköä. Kuvia voi katsella välittömästi miltä tahansa selaimelta.

Raksakameran käyttäjät ovat käyttäneet kuvia esimerkiksi projektinhallintaan, suunnitelmien vertaamiseen toteutuneeseen ja toimitusaikataulujen tarkistamiseen. Logistisesti haastavissa kohteissa kuvien avulla voidaan seurata projektin etenemistä perustuksen valusta harjakaisiin ja tehostaa runkovaiheen monien työvaiheiden ketjuja.

Aikaa säästyy myös kun ei tarvitse käydä paikan päällä varmuuden vuoksi tarkistamassa, onko kaikki niin kuin pitääkin; rakennusmateriaalit suojassa huonolla säällä tai valaistus kunnossa.

Raksakamera on kuvannut Helsingin kaupungin kehitystä mm. Jätkäsaaressa ja Kalasatamassa sekä siltojen, julkisten rakennusten ja kauppakeskuksen rakentamista eri puolilla Suomea. Parhaillaan kuvataan Matinkylän metrokeskuksen työmaata Espoossa ja Kauppakeskus Ison Kristiinan laajennusta Lappeenrannassa.

Raksakamera on erittäin helppo asentaa ja siirtää, koska erillisiä ohjausyksiköitä ei tarvita. Saat talteen työmaasi tapahtumat juuri haluamastasi kuvakulmasta.

Katso asennusohje: Tästä

Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan sopivan ratkaisun tarpeisiisi. Voit myös tilata Raksakameran kätevästi verkkokaupastamme. Valitse valmis paketti tai kokoa tarvitsemasi tuotteet ja palvelut. http://www.raksakamera.fi/191420519/fi/

Lisätietoja:
http://www.raksakamera.fi
myynti (at) raksakamera.fi
Puh. +358 400 541 859 Raksakamera lyhyesti:

 • UltraHD-tasoinen kuva
 • Kaikki kuvat arkistoidaan pilvipalveluun
 • Kuvat siirtyvät matkapuhelinverkossa raksakamera.fi-nettipalveluun
 • Toimii selaimella ilman ohjelmistoasennusta
 • Jatkuvasti kehittyvä selainsovellus
 • Time-lapse –videot syntyvät arkistokuvista
 • Erittäin helppo asentaa
 • Asiakas määrittelee, kuka näkee kuvat
 • Toimii kaikkialla matkapuhelinverkon toiminta-alueella
 • Joustava tukipalvelu
 • Kehitetty ja koottu Suomessa

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän