Lecasora Eko-Expertiltä pitkällä kokemuksella

Päivämäärä: 28.4.2015

Lecasoraa käytetään myös routaeristeenä, sekä kapilaarikatkona katkaisemaan kosteuden nousu rakennukseen. Kehittämämme tekniikan avulla lecasora voidaan imeä suoraan avolavoille ja välivarastoida tiloihimme myöhempää käyttöä varten. Tämä tekniikka mahdollistaa lecasoran uusiokäytön ja näin säästää paitsi euroja, myös luontoa.

Hoidamme lecasoran urakoinnin aina pienistä omakotirakentajan tarpeista suurten rakennusliikkeiden mittaviin hankkeisiin nykyaikaisen kalustomme avulla, nopeasti ja tehokkaasti.

Saat kuljetuksen ja puhalluksen samalla kertaa. Puhallamme lecasoran suoraan säiliöstä haluttuun kohteeseen tai toimitamme sen halutessanne säkeissä.

Lecasoran myynti, asennus, poisto ja uusiokäyttö – koko paketti helposti, vaivattomasti ja ekologisesti samasta osoitteesta Eko-Expertiltä!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän