Lämpöässä Esi - joustava maalämpöratkaisu ahtaisiin tiloihin ja hybridijärjestelmiin

Päivämäärä: 19.11.2013


Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy on tuonut markkinoille uuden Lämpöässä Esi -maalämpöpumppusarjan. Erillisvaraajaan kytkettävä Esi soveltuu niin uusiin kuin remontoitaviinkin kohteisiin omakotitaloista rivitaloihin, maatiloihin ja teollisuusrakennuksiin. Täysitehoisia Lämpöässä Esi -maalämpöpumppuja valmistetaan teholuokissa 6–17 kW.

Kotimaisen Lämpöässä Esi -malliston maalämpöpumppujen muotoilussa on pidetty mielessä energiaremonttikohteiden haasteet. Mitoiltaan siro, erillinen maalämpöpumppu on helposti kuljetettavissa kapeassakin portaikossa ja sijoitettavissa ahtaisiin tiloihin, kuten kellariin tai olemassa olevan öljykattilan viereen.

Joustava ja täystehoinen

Koska Lämpöässä Esi -maalämpöpumppu kytketään erilliseen varaajaan, se on oiva ratkaisu kohteisiin, jossa lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri. Remonttikohteessa Esi voidaan kytkeä joko olemassa olevaan varaajaan tai uuteen hybridivaraajaan. Lämpöässä Esi -hybridijärjestelmässä varaajaan voidaan liittää esimerkiksi ÄssäSolar-aurinkokeräin. Maaenergiajärjestelmän keruupiiriin voidaan liittää myös kesäaikaisen viilennyksen edullisesti mahdollistava ÄssäCooling. Lämpöässä Esi -maalämpöpumppujen kosketusnäytöllisessä ÄssäControl-ohjausjärjestelmässä on selkeä käyttöliittymä, jonka avulla maalämpöpumpun toimintaa voidaan ohjata ja seurata monipuolisesti.

Lämpöässä Esi -maalämpöpumput ovat täystehoisia. Ne mitoitetaan tuottamaan kaikki lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen tarvitsema energia ilman sähkövastusta. Lämmin käyttövesi kuumennetaan tulistustekniikan avulla, joten lämmintä käyttövettä riittää varmasti myös pakkasilla. Kohteissa, joissa lämmintä käyttövettä kulutetaan niukemmin, uusi Lämpöässä Esi kytketään toimimaan ilman tulistustoimintoa – tuottamaan myös tällöin täysitehoista maalämpöä.

Kaikilla Esi-malliston lämpöpumpuilla on viiden vuoden takuu.

Referenssihankkeet Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän