Lämmityksen osittainenkin uudistaminen tuo hyötyjä

Päivämäärä: 21.5.2019

Hyvin huollettua öljy- tai puukattilaa ei välttämättä kannata heittää pois, vaikka lämmityskuluja haluttaisiin alentaa ja lämmitystä muuttaa ympäristöystävällisemmäksi. Nykyisen kattilan rinnalle voi helposti asennuttaa NIBE ilma-vesilämpöpumpun. Se ottaa ilmasta luonnon ilmaisenergiaa lämmitykseen ja helppokäyttöinen NIBE ohjaus hoitaa koko lämmityksen toiminnan sujuvuuden. Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan talon ulkopuolelle ja se liitetään olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Asennus on nopeaa eikä vaadi aikaa vieviä purku- ja rakennustöitä.

Vaikka uudistus on osittainen, sen myötä saat heti selkeitä etuja. Pienempien lämmityskustannusten lisäksi voit valvoa koko järjestelmää kätevästi esim. älypuhelimellasi NIBE Uplink –palvelun avulla ja mahdollisesta toimintahäiriöstä lähtee sinulle sähköpostia toimenpiteitä varten. Hyödyntämällä lämpöpumpun pörssisähköohjausta, voit pienentää sähkölaskuasi entisestään. Sinulla on myös mahdollisuus tuottaa aurinkosähköä lämpöpumpullesi tai hoitaa kotisi viilennys lämpöpumpun avulla, kun sen tarve tulee. Kannattaisiko jo nyt hankkia lämpöpumppu, joka pystyy tarvittaessa hoitamaan lämmityksen kokonaan? Säästöä nyt ja tulevaisuuteen.

Löydät lähimmän NIBE jälleenmyyjän osoitteesta www.nibe.fi

Referenssihankkeet NIBE Energy Systems Oy

Hakalankatu 6

Hakalankatu 6

Salo

Asunto Oy Hakalankatu 6 sijaitsee Salon kaupungissa. Kiinteistö muodostuu kol...

As Oy Kuusamakuja

As Oy Kuusamakuja

Tampere

As Oy Kuusamakuja on Tampereen Peltolammilla sijaitseva kahden kerrostalon ta...

Auto-Din Oy

Auto-Din Oy

Karjaa

Moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien tukku-ja vähittäiskauppaan sekä huolto...

As Oy Nuoli

As Oy Nuoli

Tampere

As Oy Nuoli on Tampereen Nuolialassa sijaitseva 14 asunnon pienkerrostalo. Yh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän