Laadukkaat palokatko- ja palosuojaustuotteet meiltä

Päivämäärä: 9.5.2017

PK-Tuote Oy on keskittynyt passiivisten ja rakenteellisten palosuojaustuotteiden maahantuontiin, myyntiin, konsultointiin ja asennuskoulutuksiin.

Edustamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja alanhuipputuotteita jotka täyttävät korkeat laatukriteerit. Tuotteemme ja ratkaisut ovat helppoja asentaa tuoden säästökustannuksia kunnossapidossa, unohtamatta ympäristöystävällisyyttä. Tuotteita löytyy globaalisti niin maalta, vedestä kuin ilmasta.

PK-Tuote Oy:n henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokonaisvaltainen kokemus alan vaatimuksista ja järjestelmistä aina vaativiin asiakaskohtaisiin erikoisratkaisuihin saakka. Järjestämme alan asennusyrityksille, rakennusliikkeille ja kiinteistöhuolto henkilöstölle tuotteiden asennuskoulutusta kädestä pitäen periaatteella yrityksen tiloissa tai asiakkaan tiloissa. Toimitilamme sijaitsevat Lohjalla.

UUSIMMAT INNOVAATIOT PALOKATKO- JA PALOSUOJAUS TUOTEVALIKOIMASSAMME

PYRO-SAFE DG-CR BS palokatkokääre Uutuus!
PYRO-SAFE DG-CR BS on tarkoitettu muoviputki läpivienneille seinä- ja lattia rakenteisiin. Tuote on elastinen lasikuitukangas, jonka molemmat puolet on pinnoitettu palosuojapinnoitteella. Tulipalotilanteessa palosuojapinnoite turpoaa ja muodostaa palokatkon läpivientiaukkoon putken sulaessa pois.

PYRO-SAFE CT palokatkoputki 100% täyttöaste kaapelivedoille
PYRO-SAFE CT on loistava valmis palokatko kaapeliläpivienteihin seinä ja lattia asennuksissa, jota voidaan käyttää myös varausputkena tulevaisuudessa turvalliseen lisäkaapelointiin. CT palokatkoputken voi myös asentaa näppärästi jo olemassa olevien kaapeleiden ympärille, valmiiksi halkaistun ja patentoidun ominaisuuden ansiosta.

PYRO-SAFE CT ML palokatkokouru 100% täyttöaste kaapelivedoille
PYRO-SAFE CT ML on PYRO-SAFE CT: n pikkuveli joka on suunniteltu seinä asennuksiin lattian ja katon rajapinnoilla mm. nostettujen lattioiden alla. ML mallissa on myös mahdollista asentaa jo olemassa olevien kaapeleiden ympärille, valmiiksi halkaistun ominaisuuden ansiosta.

Paroc FPS 17 palosuojalevy Uusi tuotelisäys valikoimaamme!
Paroc FPS 17 palosuojalevy on palamaton kivivillaeriste, jota käytetään erityisesti teräsrakenteiden palosuojauksessa sekä betonin ja puun palosuojaukseen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän