Kun tarvitaan kestävyyttä ja hygienisyyttä

Päivämäärä: 30.8.2021

MIRANIT -komposiittimateriaali on vahva materiaali ja helppo puhdistaa. Lisäksi sen Gelcoat pinta kestää kemiallista ja fyysistä rasitusta kuten desinfiointiaineita käytettäessä.

Materiaali on vankkaa ja erittäin kestävää, ja se mahdollistaa miellyttävän muotoilukielen toteuttamisen. Sileä, huokoseton, hygieeninen gelcoat-pinta on likaa hylkivä ja erittäin helppohoitoinen, perusvärissä Alpine white lämmönkesto jopa 80 °C. Puhdistukseen riittää useimmiten kostea liina, ja mahdolliset pintavauriot voidaan korjata tätä tarkoitusta varten olevilla korjaussarjoilla.

Vaihtoehtoja myös väreillä

Joillekin Franken MIRANIT -komposiittimateriaalista valmistetuille pesualtaille on tarjolla myös muita värejä. Mustan graniitin, musta/valkoisen graniitin ja vaalean harmaan graniitin värit voi yhdistää upeasti muuhun saniteettitilan väreihin. Nämä erikoismallit kestävät lämpöä 65 °C:een asti. Katso värien soveltuvuus eri allasmalleille uudesta esitteestämme.

                                                

Kaikkeen taipuva MIRANIT

MIRANIT on erinomaisen muovautuvaa, joten siitä voidaan muotoilla lähes minkä mallisia tuotteita tahansa. Franken MIRANIT taipuu useisiin kohteisiin ja tarkoituksiin: Yksittäiset pesualtaat upeisiin hotellien tiloihin, suuret altaat tasoineen sairaaloiden tiloihin, pitkät sarjapesualtaat useiden altaiden kanssa kestävyyttä vaativiin tiloihin kuten kouluihin, saumattomat ja kestävät suihkupaneelit uimahalleihin ja kylpylöihin, sekä viimeisimpänä uutuutena teollisuuden saniteettitilojen vaativiin olosuhteisiin muokattu Futura Exklusiv sarjapesualtaat.

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme joihin MIRANIT –komposiittimateriaali taipuu. Kirjo on laaja ja käyttökohteet loputtomat.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän