Koe Forbon uusi Eternal-vinyylilattia - päivän jokaisena hetkenä

Päivämäärä: 24.9.2019

Eternal on korkealaatuinen heterogeeninen vinyyli, joka soveltuu kaikkiin julkitiloihin. Se luo parempia ympäristöjä työtä, elämistä, vuorovaikutusta, vapaa-aikaa, toipumista, oppimista ja leikkiä varten. Eternal on luotettava ja pitkäikäinen lattiapäällyste, jossa yhdistyy design, toimivuus ja kestävä kehitys.

Design

Eternal-mallisto sisältää ainutlaatuisia kuoseja, jotka ovat Forbon omien suunnittelijoiden luomia. Eternal koostuu kolmesta mallistosta: Wood, Material ja Colour. Eternal Wood -mallisto tarjoaa aidonoloiset puukuosit korkealaatuisen vinyylilattian muodossa. Mallisto sisältää mm. luonnollisen näköiset puukuosit Wood-kohokuvioinnilla sekä trendikkäät vinolankkukuosit, joissa on luonnollinen värivaihtelu. Eternal Material -mallisto sisältää nykyaikaisia kivi-, metalli- ja marmorikuoseja sekä klassisia kuoseja, jotka sopivat hyvin yhdisteltäväksi Eternal Wood ja Eternal Colour -mallistojen kanssa. Eternal Colour tarjoaa neutraalin ja rikkaan 29 värin valikoiman. Yksivärisen, värjätyn kulutuspinnan ansiosta värit ovat kauniita ja kirkkaita.

Kaikki Eternal-malliston värit ja kuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi toistensa kanssa sekä myös muiden Forbon mallistojen kanssa.

Valinnan vapaus

Eternal-mallisto sisältää neljä kuosia, joiden värit voidaan räätälöidä omien toiveiden mukaisesti. Leikkisät yksilölliset kuosit Colourful Planks, Terrazzo, Paint ja Rainbow voivat tuoda väriä projektiisi, joten käytä mielikuvitustasi ja suunnittele oma yksilöllinen Eternal-lattia, joka sopii sisustukseesi ja erityistarpeisiisi.

Vielä enemmän yksilöllisyyttä kaipaaville tarjoamme palvelun, jossa voit suunnitella täysin yksilöllisen lattian­. Kuosissa voidaan käyttää maalauksia, valokuvia, logoja, itse asiassa mitä tahansa printtiä tai mallia. Tuloksena on ainutlaatuinen lattia, jolla luot erottuvaa muotoilua hotelleihin, ravintoloihin, myymälöihin, museoihin, kouluihin ja toimistoihin.

Toimivuus

Lattiapäällysteen toimivuus on tärkeää erityisesti tiloissa, joissa kulkee paljon ihmisiä. Eternal on korkealaatuinen lattiapäällyste, joka kestää kovaa kulutusta ja säilyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Kalanteroidun pohjan ansiosta Eternalilla on erinomainen painaumakestävyys. Luja mutta joustava pohja mahdollistaa helpon asennuksen.

PUR Pearl -pinnoitteen ansiosta lattia on helppohoitoinen, antaen samalla lattialle mattamaisen ja luonnollisen ilmeen.

Kestävä kehitys

Forbo Flooring Systems haluaa luoda parempia ympäristöjä tuottamalla kestävän kehityksen mukaisia lattiapäällysteratkaisuja. Eternal-mallisto on M1-sertifioitu, vähäpäästöinen sekä ftalaatiton lattiapäällyste. Eternal valmistetaan vihreällä energialla ja sen pohja sisältää jopa 60% kierrätettyä materiaalia ja kaikki tuotannon jätteet hyödynnetään.

Referenssihankkeet Forbo Flooring Finland Oy

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Innova 2 toimistokiinteistö Jyväskylään

Uudisrakennus | Jyväskylä | Ei tiedossa

Technopolis Oyj:n Jyväskylään rakennuttama Innova 2 -toimistokiinteistö on la...

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Gustav Paulig Oy Ab:n paahtimo ja toimistotilat

Uudisrakennus | Helsinki | 120,00 MEUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Helsi...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Cargotecin osaamis- ja teknologiakeskus

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän