Knauf rakennuseriste – puhtaan sisäilman merkitys

Päivämäärä: 27.4.2020

Miksi valita Knauf Insulationin mineraalivilla? Eri käyttötarkoituksiin sopivat mineraalivillamme ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä ja luotettavia, sillä:

  • ECOSE® Technology -menetelmän myötä mineraalivillassa ei ole lisättyä formaldehydiä, jonka tiedetään herkistävän ihoa.
  • Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai petrokemikaalipohjaisia tuotteita.
  • Knauf rakennusvillat soveltuvat erinomaisesti esim. kouluihin ja sairaaloihin, koska tuotteilla on ainoana rakennuseristeenä Euroopassa paras sisäilmasertifikaatti ”Eurofins Indoor Air Comfort”. Lisäksi tuotteilla on M1-rakennusmateriaalin päästöluokka.

Valitessasi Knauf rakennuseristeen, voit olla varma sisäilman puhtaudesta niin asennusvaiheessa kuin rakennuksessa asuttaessakin. Yhä useammat suunnittelijat ja kuluttajat valitsevat Knauf Insulationin eristeet niiden turvallisuuden, luotettavuuden ja vähäisten päästöjen vuoksi.

Lektar Oy varastoi Knauf Ecose Technology -eristeitä Helsingissä ja Tampereella, ota yhteyttä!

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän