Knauf rakennuseriste - ei lisättyä formaldehydiä

Päivämäärä: 23.10.2019

Knauf Insulation on osa Knauf-yrityskonsernia, joka on maailmanlaajuinen rakennusmateriaaleja valmistava yritys. Nykyaikaisen ja patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta Knauf valmistaa korkealaatuisimpia eristeitä, joilla saavutetaan rakennuksiin sekä energiatehokkuutta (Lambda 35 ja 33) että miellyttävä sisäilma.

ECOSE Technology-menetelmällä valmistetut rakennuseristeet eivät sisällä valkaisu- tai väriaineita eivätkä petrokemikaalipohjaisia tuotteita. ECOSE Technology on formaldehydivapaa sideaineteknologia, joka perustuu ainoastaan luonnon omiin raaka-aineisiin. Sideaineen raaka-aine on uusiutuva, mikä säästää energiaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Ensiluokkaisen lämmöneristyskyvyn ja hyvän sisäilman lisäksi Knauf rakennuseristeillä on etuja myös asentajalle; mittatarkat tuotteet on helppo leikata, tuoksu on neutraali ja tuotteet eivät juurikaan pölyä, siksi asennustyö on erittäin miellyttävää.

Nyt Lektar Oy varastoi Knauf Ecose Technology -eristeitä Helsingissä, ota yhteyttä!

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän