Kiilto dB Stop

Päivämäärä: 9.10.2014

Uusi Kiilto dB Stop on askeläänivaimennusjärjestelmä, jota käytetään lattialaatoituksen tai alustaan liimattavan lautaparketin alla kuivissa sisätiloissa.

Järjestelmä vaimentaa lattiarakenteista kulkeutuvaa häiritsevää kopinaa sekä häly- ja kaikuääniä. Se on suunniteltu ensisijaisesti saneerauskohteisiin, jossa esimerkiksi vanhan muovimaton tilalle halutaan asentaa keraaminen laatta. VTT:n testausten mukaan järjestelmä alentaa askeläänitasoa keraamisella laatalla 13 desibeliä (Testausseloste VTT-S-00882-14) ja lautaparketilla 14 desibeliä (Testausseloste VTT-S-00883-14).

Kiilto dB Stop -järjestelmä sisältää 500 x 500 mm kokoisia arkkeja, jotka liimataan alustaan Kiilto M1000 ECO -mattoliimalla. Lattian kokonaisrakenne nousee vain 3 millimetriä eli arkin paksuuden verran. Tuote on erittäin kevyt, ja sen asennus on helppoa ja vaivatonta. Tuote on M1 -sisäilmaluokiteltu.

Kun suunnittelet lattiaremonttia, hyödynnä Kiilto dB Stop –askeläänivaimennusjärjestelmää!

Pakkaus: 5 m2 /pakkaus, kantokahvallinen pahvilaatikko

Referenssihankkeet Kiilto Oy

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän