Keskuspölynimurijärjes-telmä kerrostalokohteissa

Päivämäärä: 15.3.2013

<!-- FldStartCAPTION -->C-sarjan keskusyksiköissä on vakiona takaiskuventtiili. C-sarjan koneet soveltuvat täten käytettäväksi myös kerrostaloissa ja niiden poistoilma voidaan johtaa yhteiseen poistoilmakanavaan.<!-- FldEndCAPTION -->
Kerrostalojen keskuspölynimurijärjestelmä suunnitelmaan myös samojen periaatteiden mukaan kuin esim. omakotitalojen järjestelmä. Järjestelmä suunnitellaan huoneistokohtaiseksi. Poistokanava voi olla joko huoneistokohtainen tai koko kerrostalo voi käyttää yhteistä poistokanavaa. Tällöin on valittava Allawayn C-sarjan keskusyksikkö, jossa on sisäänrakennettu takaiskuventtiili poistopuolella.

Imurin poistoyhteessä sijaitseva takaiskuventtiili mahdollistaa useamman keskusyksikön liittämisen samaan poistoilmakanavaan. Takaiskuventtiili sallii ilman virtauksen ainoastaan keskusyksiköltä poistoputkeen (ulos) päin ja estää siten ulkoilman pääsyn keskusyksikön sisälle. Takaiskuventtiili sulkeutuu automaattisesti, kun imuri sammutetaan, eli kun imuri ei puhalla imurointi-ilmaa poistoputkeen.

Ulospuhalluksen osalta on noudatettava yleisiä palomääräyksiä ja ohjeita.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän