Keskuspölynimuri kaikkiin koteihin!

Päivämäärä: 17.1.2013

Omakotirakentajien keskuudessa keskuspölynimurijärjestelmä laitetaan rakennusvaiheessa lähes poikkeuksetta, mutta rivi- ja kerrostaloissa keskuspölynimurijärjestelmä ei ole vielä ihan yhtä suosittu lisävaruste. Kilpailun koventuessa myös moni ammattirakentajia kiinnittää entistä enemmän huomiota varustetasoonsa. Korkeatasoiset lisävarusteet edesauttavat myyntiä ja erottautumista muista kilpailijoista.

Omakotirakentajista yli 70% laittaa uuteen asuntoonsa keskuspölynimurivarauksen. Ja yli 20% näistä jotka eivät sitä laita, katuvat tätä päätöstä jälkikäteen. Tutkimusten mukaan keskuspölynimurin puute riippumatta asumismuodosta on merkittävä puute asunnon varustelutasossa. Asukkaat arvostavat keskuspölynimuria ja sen on todettu myös nostavan asunnon arvoa.

Puhtaalla sisäilmalla on kiistatta vaikutusta terveyteen!
Ihminen käyttää tavallisesti vuorokauden aikana noin litran ruokaa ja kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Vietettäessä yli 90% ajasta sisätiloissa, korostuu erityisesti sisäilman puhtaus. Tutkimusten mukaan sisäilman huono laatu on yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä, käyttämällä keskuspölynimuria sisäilman laatu paranee huomattavasti.

Huono sisäilman laatu on yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Yli 80 miljoonaa ihmistä Euroopassa sairastaa jonkinlaista allergiaa ja heidän määränsä kasvaa koko ajan. Jokaisessa hengitetyssä ilmalitrassa on miljoonia terveydelle tutkitusti haitallisia pienhiukkasia (koko alle 2,5 mikrometriä), jotka tunkeutuvat syvälle keuhkoihin. Mitä pienempiä hiukkaset ovat, sitä syvemmälle elimistöön ne kulkeutuvat ja sitä pidempään ne pysyvät elimistössä.

Allawayn toiminnan lähtökohtana on elämisen laadun parantaminen. Miten tehdä arkisesta siivouksesta helpompaa, mukavampaa ja vähemmän aikaa vievää. Sisäilman puhtauden parantaminen ja ihmisten terveyteen positiivisesti vaikuttaminen on avainasemassa Allaway toiminnassa. Allawayllä meille on tärkeää, mitä jätämme jälkeemme. Siksi oleellinen osa laatuajatteluamme on käyttää tuotteissamme materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Käytännössä on huomattu, että keskuspölynimurilla imuroitaessa myös imurointikertojen tarve useasti vähenee pölymäärän vähennyttyä, mikä pienentää energiankulutusta. Mielestämme paras tapa siivoukseen on keskuspölynimuri, jolloin imurin allergisoivia pienhiukkasia sisältävä poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista.

Lisätietoja:
Allaway Oy puh. 020 7210 600

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän