Julkisten tilojen uusi energiatehokas LED-valaisinsarja HELLAlta

Päivämäärä: 28.8.2012

HELLAn uusi LED-valaisinperhe julkisiin tiloihin

HELLA on tuonut markkinoille kokonaisen sarjan uusia tuotteita, jotka on tarkoitettu myymälöihin ja julkisiin tiloihin. Sarjaan kuuluu IP54 luokiteltu alasvalo (S200) jota voidaan käyttää myös ulkotiloissa , pinta-asennettava vapaasti kääntyvä valaisin (ST200), sekä useimpiin valaisinkiskoihin sopiva kohdevalaisin (T200).

Muista HELLAn valaisimista tuttu ambient-toiminto on saatavissa myös näihin uusiin tuotteisiin. Sen avulla saadaan luotua miellyttävää tunnelmavalaistusta ja toimintoa voidaan käyttää myös yöaikaiseen valaistukseen. Tunnelmavalaistuksen tehonkulutus on vain 0,6 W.

Valaisinperheestä on saatavilla 20W, 31W ja 41W teholuokat (kokonaisteho virtalähteen kanssa), jotka takaavat erittäin suuren valaistusvoimakkuuden tilasta riippumatta. Energiaa säästyy vastaaviin monimetallivalaisimiin verrattuna n. 25% ja halogeenivalaisimiin verrattuna jopa n. 80%.

Näiden uutuksien lisäksi HELLAn aikaisempi valikoima on täydentynyt tehokkaamalla S104-spot-valaisimella, IP-44 versioilla, neliökehyksillä sekä muilla uutuuksilla.

Lisätietoja: HELLA Lighting Finland Oy puh. 010 476 4400

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän