Julkisivujärjestelmämme säästää selvää rahaa

Päivämäärä: 9.11.2017

Marmorocin asennus on kuin palapelin tai legojen kokoamista.

Marmoroc on Marmoroc AB:n tuotemerkki. Se on patentoitu julkisivukatejärjestelmä, jonka avulla saadaan huoltovapaa, erittäin pitkäikäinen elinkaari. Niinpä voit olla varma, että kun teet viisaan päätöksen ja valitset tuotteemme, et tarvitse ainakaan seuraaviin 50 vuoteen kunnostaa julkisivuasi.

Kiinnitetäänkö julkisivu materiaalia valittaessa, riittävästi huomiota ylläpito kustannuksiin?

Julkisivumateriaalia valittaessa kannattaa ottaa huomioon myös, miten julkisivu ikääntyy, miltä eri vaihtoehdot näyttävät 10-30 vuoden kuluttua.

Marmorocin julkisivujärjestelmä on huoltovapaa, sillä julkisivuverhousjärjestelmässä ei käytetä lainkaan liimaa tai laastia, eikä se vaadi myöskään huoltoa vaativia liikuntasaumoja. Verhouksen vaurioituessa on järjestelmä mahdollistaa yksittäisenkin laatan vaihdon ilman monimutkaisia toimenpiteitä.

Eli mitä vaikutuksia ikääntyminen tuo tullessaan julkisivuille?

Esimerkki tapauksessa, olemme ratkaisseet tilanteen yksinkertaisesti seuraavasti;
Aikaisemmin rapatuille pinnoille, tai tiiliseinälle kiinnitetään ”puu koolaus”, tuuletus ja marmorocin julkisivutiilet. Näin vanha rakenne tuuletuksen ansiosta pääsee kuivumaan ja tervehtymään. Esteettisen ulkonäkönsä menettäneen lämpörappauksen rooli, on silloin ainoastaan toimia lämmöneristeenä. Näin helposti tämä ongelma ratkaistaan, lopputuloksena on nätin näköinen ja pitkäikäinen/ kestävä julkisivu, rakennuksen elinkaaren ajaksi.

Meillä on vain niin yksinkertainen, helppo, asennettava tuulettuva julkisivutuote. Olemme sitä mieltä, että tuotteillamme säästää selvää rahaa!! katsoo sitä millä aikavälillä tahansa.

Lisätietoja saat katsomalla www.julkisivut.fi

Katso video ja vakuutu tuotteestamme.

Baltic (Nordic)

Marmoroc Baltic on patentoitu Ruotsalainen julkisivujärjestelmä, joka koostuu värjätystä sementistä ja marmorirouheesta. Marmoroc julkisivujärjestelmä on tarkoitettu ja soveltuu kerrostaloihin, omakotitaloihin yms. Julkisivukivet kiinnittyvät helposti asennuskiskoihin.

Marmoroc Brick (ArGeLite)

Julkisivu on myös paljon muutakin kuin rakennuksen suojaava ulkokuori. Keraaminen julkisivulaatta on sekä kestävä että helppohoitoinen. Keraaminen julkisivu kestää kulutusta, säävaihteluita ja ympäristön kuormitusta, useimmista laattatyypeistä voi poistaa myös graffitimaalaukset. Julkisivulaattaa on saatavilla eri korkuisia ja pituisia, useissa eri väreissä.

Julkisivutiili on valmistettu korkelaatuisesta savesta, jota on poltettu korkeassa lämpötilassa (noin 1200 °C). Asennuskiskot on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä ja käsitelty mustalla pintamaalilla.
Paino: noin 34 kg/m² rakennettu seinä sisältäen asennuskiskot.
Kokoamis- ja liitosdetaljit ovat samat kuin Marmoroc:in, jollainen on tyyppihyväksytty SITAC:in toimesta (Ruotsin rakennustekniikan hyväksymiselin) rakennusmääräysten osan 6:532, 5:63, 5:631 ja suunnittelumääräysten osan 2:111 (hyväksyntä nro. 1356/70) mukaisesti.

Parklex

Parklex komposiittilevyt sopivat julkisten tilojen kaikkeen rakentamiseen, sisä- ja ulkopintoihin. Komposiittijulkisivulevyn pinta on puuviilusta ja sisäosa on valmistettu selluloosakuidusta ja fenolihartsista, joka on prässätty korkeassa paineessa ja kuumennettu. Levyllä on korkea iskunkestävyys ja vahva auringon, sateen, meri- ilmaston, tuulen, lumen ja pakkasen kestävyys.
Soveltuu kosteisiin tiloihin, seiniin, lattialle. Myös graffitispreijaukset on helppo poistaa. Parklexilla on julkisissa tiloissa vaadittava paloluokitus P1. ja parketilla 50v käyttö ikä.
Esimerkiksi, v2000 käytetty Guggenheim-museossa, Bilbao, Espanija (ark. Frank O.Gehry).

Dolomiitti kalkkikivi

Tuotteen laatu yhdistettynä patentoituun kiinnitysjärjestelmäämme luo ainutlaatuisen julkisivukatejärjestelmän. Niinpä sen voi asentaa yhtähyvin uudisrakennukseen kuin korjausrakentamiseen. Tuotetta on käytetty Ruotsissa ja muualla Euroopassa ja vuosikymmenien ajan, eivätkä vieläkään tarvitse huoltoa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän