Jeti-lisäpuite

Päivämäärä: 12.6.2018

Avautuva Jeti-lisäpuite – kuuluu ja tuntuu muttei näy

Jeti-ikkuna™ tuoteperheen lisäpuite-tuotteella parannetaan ääneneristystä ja termistä viihtyvyyttä. Sitä hyödynnetään monipuolisesti peruskorjaushankkeissa ja rakennuksen käyttötarkoituksen muutoksissa.

Siro puiterakenne mahdollistaa lisälasituksen käytön ikkuna- ja seinärakenteessa niin, ettei lisälasitus turhaan muuta olemassa olevaa kokonaisuutta. Lisää käyttömukavuutta muttei esteettisyyden kustannuksella.

Kaupungistuminen on meneillään oleva megatrendi. Miten se käytännössä näkyy? Enemmän ihmisiä, lähempänä palveluita ja lähempänä työtä. Lisääntyvä liikenne kaduilla lisää melusaasteen määrää ihmisten arjessa. Rakennusten muunneltavuus eri käyttötarkoituksiin korostuu myös kaupungistumisen myötä - tämän päivän toimistorakennus voi kymmenen vuoden päästä olla joillekin koti.

Korjausrakentamiseen kehitetty Jeti-Ikkuna™ sopii erinomaisesti ikkunoiden teknisten ominaisuuksien parantamiseen ja rakennusten käyttötarkoitusten muutoksiin. Jeti-Ikkuna™ ketteränä menetelmänä ja helppona investointina on fiksun kiinteistöomistajan valinta.

Tutustu lisää tuotteeseen ja referenssikohteisiin.

Ollaan yhteydessä:

Jeremias Heikkilä
Projektipäällikkö
+358 50 3422899
[email protected]

Referenssihankkeet Jeti-ikkuna Oy

Eduskunnan päärakennus

Eduskunnan päärakennus

Korjaus | Helsinki | 125,00 milj €

Eduskuntatalo Helsingin Arkadianmäellä vihittiin käyttöön maaliskuussa 1931, ...

Kokkolan kaupungintalon peruskorjaus

Kokkolan kaupungintalon peruskorjaus

Sisp. korjaus | Kokkola | Ei tiedossa

1970-80 -lukujen taitteessa rakennetussa Kokkolan kaupungintalossa osa henkil...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän