Interfacen luoma Intercell ®

Päivämäärä: 8.9.2015

Intercell ® - Matalaprofiilinen lattioiden hallintajärjestelmä

Intercell on tilaa säästävä matalaprofiilinen lattioiden hallintajärjestelmä teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, sillä tietokoneiden, tulostimien ja muiden laitteiden johdot järjestetään siististi lattian alle. Se on myös erittäin tehokas lattia- ja keskuslämmityksessä.

Sen yksinkertainen rakenne koostuu seisovista jalustoista, johdot sisällään pitävistä lattiarasioista sekä liittimistä, joiden yllä lattiapaneelit muodostavat itse lattian. Nämä takaavat kantavan ja vakaan pinnan mattolaatoille.

Intercellin asentaminen sujuu nopeasti ja helposti, ja siihen ei tarvita poria. Kun lattia on asennettu, kunnostus tai uudelleenjärjestäminen on paljon helpompaa, eikä se häiritse niin kuin muut johtojen hallintajärjestelmät tai tavanomaiset korotetut lattiat.
 

Muutoksiin sopeutuva

Voit asentaa minkä tahansa Interface-mattolaatan Intercellin päälle, joten saat lattiasi valmiiksi helposti virta- ja datakaapelien ollessa siellä missä pitää.

Tilan muuttaminen on myös yksinkertaista: 500 mm x 500 mm kokoiset lattiapaneelit on helposti irrotettavissa uudelleenkaapelointia varten.

Pääset näin helposti ja nopeasti eri lattiarasioissa oleviin data-, virta- ja viestintäliitäntöihin.

Referenssihankkeet Projektimatto Oy

Svenska Teaternin saneeraus ja  laajennus

Svenska Teaternin saneeraus ja laajennus

Korjaus | Helsinki | 50,00 milj €

Svenska Teaternin peruskorjaus ei juuri katukuvassa näy. Sisällä on kuitenkin...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän