• Ikkunaremontit taloon kuin taloon

Ikkunaremontit taloon kuin taloon

Domus Yhtiöiden ikkuna- ja oviliiketoiminta toimii nimellä Domlux ikkunat ja ovet. Toimintaamme ohjaa edelleen kotimaisuus, laatu, toimitusvarmuus, sekä vahva yhteistyö kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Pidämme huolta, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

HYVIN SUUNNITELTU, HUOLELLA TEHTY – 70 VUODEN KOKEMUKSELLA

Teemme työtämme Domus Yhtiöin 70-vuotisen puutyöperinteen tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Meille on kunnia-asia, että asiakas saa mitä tilaa, sovittujen aikataulujen mukaisesti. Projektipuolella sinua palvelevat omat ammatti-ihmisemme yhteyshenkilöistä asentajiin, joiden kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti. Toteutamme vaativatkin kohteet aina asuinkiinteistöjen korjausrakentamisesta modernia energiatehokkuutta edellyttäviin erityiskohteisiin. Projektimyyntimme palvelee nykyisin myös pääkaupunkiseudulla ja Kuopiossa!

Voit tutustua Domuksen tuotteisiin kotisivuilla: https://www.domlux.fi/
Lue lisää ja ota yhteyttä: https://www.domlux.fi/projektimyynti/

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...