IDO Showerama 10-5 – tyyliä kylpyhuoneeseen

Päivämäärä: 4.9.2018

Korkealaatuinen IDO Showerama 10-5 – suihkukaappisarja on laatutietoisen valinta. Viimeistelty design, fiksut toiminnot sekä tarkan kehitystyön tuloksena syntyneet yksityiskohdat tekevät kaapeista mukavia käyttää sekä helppoja asentaa.

Sirot linjat ja moderni design saavat Showerama 10-5 -suihkukaapit näyttämään hyvältä missä tahansa kylpyhuoneessa. Se on kuitenkin enemmän kuin vain kaunis tuote. Kaapin muotoilussa on huomioitu puhdistuksen helppous, eikä suihkuprofiileissa ole turhia, likaa kerääviä koloja. Joka kerta, kun astut suihkuun, tunnet tukevan ja pitävän valumarmorilattian jalkojesi alla. Jämäkät, mutta kevyesti liikkuvat ovet ovat osoitus laadusta. Sateen tuntuinen yläsuihku on luksusta, johon et kyllästy. Näppärän käsisuihkun korkeus taas on kätevästi säädettävissä joko itselle tai perheenjäsenille sopivaksi.

Suihkukaappeja on kahta eri mallia; viisikulmainen ja nelikulmainen ja kaappiin voi valita valkoiset tai mattahopean väriset profiilit ja takaosaan kirkkaat tai huurrelasit.

Tutustu IDO Showerama -mallistoon: https://www.ido.fi/showerama10-5/showerama-collection/

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän